Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România ascunsă

tara ascunsa

Aveți habar de Cetatea de sare? Nu? Nu-i bai, nici io n-am avut. De Pădurea Sfinților, de Menteu, orașul dispărut undeva între Turda și Alba Iulia? Dar de Oglinda Armenească din Focșani, de enigmatică urbe Z.? De via sângelui din Călinești? De moscheea de sub ape, din Rezervația Naturală Valea Mahomencea? Dar știți ce e diskalia, PMR 86 sau cârtița explozivă? Îs și multe altele, n-o lungesc cât până în Ucraina, că mă tem să nu mă ia în vizor cu vreo rachetă separatiștii din Lugansk. Răspunsurile se găsesc în „Țara ascunsă. Un ghid turistic alternativ al României”, de George Drăgan, editura Adenium, 2014.

Autorul, George Drăgan (n. 1976) a publicat, după cum am aflat, proză scurtă în două volume colective și în revista online Respiro. A semnat scenariile a trei volume de benzi desenate, realizate în colaborare cu ilustratorul Alexandru Tălâmba (Elabuga, 2011; Mila 23, 2012; Cei de dincolo. În trecătoare, 2014) și pe cel al filmului de mediu metraj Maica Domnului de la parter, produs în 2009 (regizor: Andrei Cohn). Din 2001 este copywriter pentru mai multe agenții de publicitate.

Cartea asta e o posibilă busolă pentru rutele vacanţelor. Scriitura e relaxată și, totodată, economicoasă, fără vorbe inutile. Liber la povești și locuri deosebite, la redescoperit țara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.