Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România, în PERICOL să NU participe la Eurovision

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam eurovision

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a luat act de faptul că bugetul televiziunii publice ar putea să nu permită României să permită să participe la Eurovision. Țara noastră a fost înscrisă la competiția de anul viitor din Portugalia, însă doar sub rezerva aprobării bugetului pe 2018.

Citește și: Premierul, ULTIMATUM pentru cei de la ANAF: Ce vrea Mihai Tudose / VIDEO


”Eurovision este unul dintre evenimentele premium în care TVR este implicată, motiv pentru care vom începe mai devreme pregătirile pentru participarea României la ediţia 2018 a concursului. Vom avea la dispoziţie mai mult timp să organizăm Selecţia Naţională, să pregătim show-ul reprezentanţilor României pentru faza internaţională şi să atragem cât mai mulţi sponsori şi parteneri în proiect, din Bucureşti şi din toată ţara. Doar având garanţia unor venituri proprii suplimentare, vom putea să le trecem în bugetul de venituri şi cheltuieli pentru 2018 ”, a declarat Irina Radu, Preşedinte-Director General TVR, informează Paginademedia.

Până în acest moment, 18 ţări şi-au exprimat intenţia de a participa la următoarea ediţie Eurovision: Belgia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Irlanda, Letonia, Lituania, Malta, Norvegia, Polonia, Portugalia, Rusia şi Suedia.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.