Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România încearcă recuperarea pieței iraniene. Desant de oameni de afaceri la Teheran

daraban ccir

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), Mihai Daraban, a condus delegaţia oamenilor de afaceri din România la forumul economic româno-iranian, care a avut loc astăzi, 1 martie 2016, la Camera de Comerţ, Industrie, Mine şi Agricultură a Republicii Islamice Iran, în Teheran.

Agenda discuţiilor bilaterale a inclus teme legate de relansarea relaţiilor politico-diplomatice, cooperarea economică şi cea sectorială în domeniile de interes comun. Preşedintele CCIR a insistat asupra potenţialului comercial şi investiţional al celor două economii, care trebuie exploatat la maximum: „România îşi doreşte parteneriate şi proiecte comune, care să susţină dezvoltarea competitivităţii. Consider că acest Forum este un prim pas către întărirea relaţiilor economice şi a cooperării dintre ţările noastre”.

În cadrul Forumului Economic România – Iran a avut loc o sesiune de întâlniri B2B, cu scopul de a facilita crearea contactelor de afaceri şi cooperarea între cele două comunităţi de afaceri.

Delegaţia CCIR face parte din delegaţia Guvernului României, condusă de Ministrul Afacerilor Externe, dl. Lazăr Comănescu, alături de care se află şi înalţi oficiali din ministerele cu competenţe economice - Ministerul Energiei şi Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri.

Delegaţia oamenilor de afaceri cuprinde reprezentanţi ai 49 de companii, din următoarele domenii de activitate: energie, petrol şi gaze, servicii de alimentaţie, producere şi comercializare de materiale rulante, protecţia mediului, schimburi de echipamente industriale, ape minerale, industrie, foraj, producere şi design de sisteme de transmisii mecanice, aeronautică, IT, servicii financiare, prelucrare de materiale plastice, plasarea forţei de muncă, siderurgie şi minerit, agricultură, transporturi, ONG, industrie navală, transporturi aeriene şi mentenaţă aeronave.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.