Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România - mereu gudurătoare!

Bodea chestor
Minune planetară! Românii și-au recăpătat mândria! Deși Halep s-a înecat ca țiganul la Mall, deși Naționala i-a dezamăgit pe credulii care se îmbătă deja de zeci de ani cu bere rece, țara nu se mai trezește din extaz.
Vaaaaai! Președintele nostru vorbește o engleză superbă, a fost martor la muștruluiala Qatarului, a fost lăsat să vorbească si el la conferința de presă, l-a rugat pe Trump să nu invadeze UE și l-a lingușit cum nu a reușit nimeni încă. Ba, mai mult, ditamai președintele Americii ne-a lăudat țara, că e frumoasă, că e bună de afaceri, că el o apără cu pieptul lui. În curând poate aflăm că o fi avut și el vreo bunică pe aici, ce fu amanta lui Iancu Jianu. Dar, până descoperă Tapalagă și asta, sigur ne vor invada turiștii și afaceriștii americani. Visul românesc devine realitate: tornade de dolari vor trece peste noi, ne vom scălda în atenția americanilor, nu vom mai munci, ne vom putea uita toată ziua la campionii (militari, financiari și sportivi) care fac minuni în locul nostru!

Trezirea, popor! În fapt, Iohannis a fost doar primul șef de stat căruia i-a pus mâna în cap stăpânul planetar. După ce l-a ținut jumătate de oră pe hol! Realizați că l-a primit in Biroul Oval timp de 10 minute, apoi l-a trimis afară până la conferința de presă? Doar nu era să piardă timpul să spună povești cu el? Sau să ia meditații de metafizică imobiliară. Iar al nostru a stat cuminte pe preș. Dacă tot venise fuga-fuga la aport...
Ce nu face câinele pentru atenție și politicianul pentru câștig electoral?

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.