Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România TV a încasat o AMENDĂ RECORD: Un politician a jignit-o în ultimul hal pe Laura Codruţa Kovesi

Inquam Photos / Octav Ganea
kovesi dna

România TV a încasat o amendă record din partea CNA din cauza unui politician cu prezenţe extrem de dese în studioul postului. Gelu Vişan de la PMP a prferat jigniri grosolane la adresa şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi. Totul s-a lăsat cu o sancţiune de 120.000 aplicată staţiei, anunţă paginademedia.ro.

Citește și: Tudose cere ajutorul Băncii Mondiale! Ce autostradă de mare anvergură vrea să proiecteze

Limbajul lui Vişan a fost catalogat ca fiind „de neacceptat, de netolerat“.  Totul s-a întâmplat într-o emisiune din luna mai. Vişan a afirmat că Direcţia Naţională Anticorupţie este „un instrument stalinist de opresiune“, iar despre şefa instituţiei, Laura Codruţa Koveşi, a afirmat că „nu este o doamnă, ci o purtătoare ilegală de fustă“ şi că este „o şmecheră, o golancă şi o mincinoasă notorie“.

Citește și: Veste proastă pentru șoferi! Cu cât se vor scumpi carburanții chiar înainte de a introduce faimoasa acciză și din ce cauză

„Doamnă, cum poţi să faci din România closetul tău? Cum poţi să faci din România… să faci pişu în capul întregii ţări, c-aşa vrei tu?“, a mai spus Vişan la RTV. Totodată, parlamentarul PMP a susţinut fără a prezenta dovezi că preşedintele României Klaus Iohannis a furat bani câtă vreme a fost primarul Sibiului şi că, alături de Laura Codruţa Kovesi şi procurorul general Augustin Lazăr, formează un grup infracţional.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.