Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România TV, amendată din cauza lui Victor Ciutacu

rtv

CNA a amendat, joi, cu 7.000 de lei, România TV, din cauză că în emisiunea "Breaking News", difuzată pe 21 aprilie, jurnalistul Victor Ciutacu a spus că Marie Jeanne Ion şi Sorin Mişcoci "au fost cel puţin copărtaşi" la evenimentele legate de răpirea celor trei ziarişti români în Irak.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de joi, emisinea "Breaking News", care a fost difuzată pe 21 aprilie şi a fost moderată de Cristina Şincai. În emisiune a fost abordat subiectul audierilor care aveau loc în acel moment la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), în dosarul medicului Mohamad Yassin, care a fost arestat după ce ar fi cerut două milioane de euro pentru a interveni în obţinerea unei decizii de anulare a pedepsei cu închisoarea a lui Omar Hayssam.

Vezi şi: CNA a amendat posturile Kanal D și B1 TV

În emisiune a intervenit şi jurnalistul Victor Ciutacu, care a comentat cazul: "Extraordinar, terorismul şi Omar Hayssam. Omar Hayssam a făcut infracţiuni economice şi într-un final a vrut să se scoată punând în scenă opera aia proastă cu fraierii ăia de ziarişti, de fapt unii dintre ei nu erau chiar atât de fraieri, ci erau complici cu el în toată măgăria aia şi încercau să se scoată faţă de Băsescu cu toată povestea asta. Nu e niciun terorist, nu e niciun nimic, este o găinărie făcută de un golan împreună cu un alt golan, despre asta este vorba. Că ulterior erau să ajungă lucrurile la o turnură tragică, asta e altă discuţie. Dar terorismul, ţintele lui peşte erau Ohanesian cu Marie Jeanne Ion şi Mişcoci. Unul a fost fraier, respectiv Ohanesian, iar Marie Jeanne Ion şi cu Mişcoci, să mă scuze Dumnezeu, au fost cel puţin copărtaşi la toată partea aia care a ţinut o lume întreagă cu sufletul la gură".

Moderatoarea emisiunii, Cristina Şincai, a spus ulterior: "Trebuie aici să avem dovezi în acest sens şi eu una nu cred în aşa ceva, dar poate aflăm din instanţă".

În urma difuzării emisiunii, CNA a primit o reclamaţie de la Marie Jeanne Ion. "Domnul Ciutacu a afirmat cu subiect şi predicat că noi, victimele acestui nefericit episod, suntem nişte fraieri, că şi doi dintre noi - eu şi Sorin Mişcoci - am fi fost copărtaşi la scenariul pus la cale", a scrie Marie Jeanne Ion în reclamaţie, potrivit Mediafax.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.