Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România va fi din nou a românilor! - de Ninel PEIA

România a ajuns ca o lămâie, stoarsă zilnic de tentaculele falsei societăţi civile controlate de Soros. Este stoarsă sistematic şi de corporaţiile multinaţionale care şi-au instalat armatele aici sub umbrela investiţiilor strategice, dar nu fac decât să exporte sudoare şi sânge românesc. Şi să nu ne lase nimic. Nimic din care să deducem o evoluţie în bine pentru popor, pentru clasa de mijloc, pentru ţărănime, şi muncitorime. Pentru ca pâinea de azi să fie cozonacul de mâine. Promisiunile s-au văzut, s-au simţit, ba au fost chiar uşor de contabilizat.

Jaful tinde spre maximum posibil, totul pentru ei, nimic pentru noi!

Poate aţi observat că nu am mai candidat. Nu am mai candidat pentru că, pentru moment, nu am uneltele necesare să mă lupt cu soldaţii lui Soros din Parlament, dar am destulă determinare şi putere să îi înfrâng din afara Legislativului.

Nu mai e nici un secret pentru nimeni că duşmanii lui Soros, ai corporaţiilor şi multinaţionalelor, ai bogaţilor vânduţi intereselor străine sunt patrioţii, mai ales cei care nu îşi ascund aceste sentimente profunde care îi leagă de Ţară şi de Neam.

Eu sunt un patriot. Mi-am asumat aceasta de la început şi nu o voi nega până la sfârşit. Din punctul de vedere al „globalizării” şi ai nemernicilor vectori ai acestei ideologii care, în mod straniu, sună foarte apropiat de ţelurile Kominternului de altădată, patriotismul trebuie să dispară de pe faţa Pământului. Patrioţii trebuie reduşi la tăcere, la lipsirea lor de putere politică, civică, economică şi de orice altă natură. Le stăm în gât pentru că gândim, întrebăm şi ne exprimăm în folosul unei naţiuni, nu întindem precum gaia maţul vorbe despre un viitor planetar strălucitor şi sclipitor, în care toţi vor fi la fel şi vor avea de toate. Am mai trăit asta. Ne-a ajuns.

Oasele strămoşilor noştri ne cer să avem grijă de Ţară şi de viitorul ei. De noi, de copiii noştri, de nepoţii noştri, de ce va să vină pentru românii de peste o mie de ani. Aşa cum au gândit marii noştri patrioţi. Dacă ei au putut, vom putea şi noi.

Trebuie spus cu glas tare, să o recunoaştem, ca să putem începe Marea Deratizare: prin pioni otrăviţi, politica României de azi este infectată de ideologia lui Soros. Noul USR este organul politic al aripii Soros de la noi. PNL este, la rândul său, căpuşat la nivel înalt de aceeaşi soldaţi sorosisti şi de interesele unor umflaţi gata să-şi vândă Ţara pe nimic. Sculele lui Soros au ajuns şi în PSD, în  număr mai mic, dar există şi îşi construiesc sistemele de subjugare necesare. Nu este nimic lăsat nefolosit, de la mită la şantaj, de la ameninţare la trădare. Nimic  nu rămâne lăsat deoparte, orice patriot trebuie să devină fascist, xenofob, rasist, antiUE, radical, retrograd, un conservator învechit, dacă e nevoie, patriotul poate să fie comunis, bolşevic, infractor.

Dar poporul ştie să recunoască un om care simte şi gândeşte pentru Ţara lui şi Neamul lui. Zilnic, mii de oameni îmi scriu prin diverse căi şi mă susţin. Au fost mâhniţi când i-am anunţat că nu voi candida din nou, deşi eram cel mai bine cotat pentru Camera Deputaţilor. Din ce în ce mai mulţi români află despre iniţiativele mele parlamentare şi îmi cunosc sentimentele faţă de Neam, faţă de Ţară. Puţini, însă, au înţeles decizia mea de a mă retrage de pe lista Camerei Deputaţilor.

Dragii mei, Ţara se sufocă. O înneacă tot soiul de ticăloşi vânduţi, de cozi de topor, de armata lui Soros, de corporaţii şi mujici deveniţi peste noapte boieri şi baroni. Oameni de nimic, cârpe cumpărate ca de la second hand. Şi cum Parlamentul reflectă destul de fidel societatea, viitoarea Cameră a Deputaţilor nu cred că va mai fi scena de unde mi-aşi putea ajuta Ţara.

Nu cred, că, pentru moment mai puteam fi util românilor din postul de deputat, atât de grea este situaţia.

Atenţie, ne-au tăiat pădurile, ne-au cumpărat mana şi pământul de sub ea, ne-au ucis copii cu experimente medicale, vor să ne controleze economia total, ne infectează zilnic cu ceva, aduc la rang nobiliar trădarea de Ţară şi ne viciază tinerii dinainte de a-şi lua buletinele. Nu se vor da în lături de la nimic.

Din afara Parlamentului, cu mii de români alături, în adevărata şi corecta societate civilă cred că voi putea face mai mult şi mai bine, pentru moment...

Şi va sosi şi clipa în care România va redeveni a românilor. Jur!

Ninel PEIA

Deputat român 2012-2016

www.ninelpeia.ro

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.