Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românii au 'rupt NORMA' de Black Friday: Un retailer a vândut de zeci de milioane de euro, încă de la primele ore ale dimineții

black friday

Valoarea totală a comenzilor înregistrată de Black Friday de cel mai mare retailer din România, eMag, era de 125,4 milioane de lei (27 milioane euro), la ora 8:15, la o oră şi jumătate de la începerea evenimentului, fiind vândute deja 100 de automobile şi motociclete, potrivit informaţiilor afişate de retailer.

Numărul produselor vândute este de aproape 310.000, iar cel al produselor rămase de peste 1,69 milioane, potrivit News.ro.

Citește și: Analist politic, ipoteză incendiară privind viitorul lui Dragnea: 'Nu vor ezita să îl arunce peste bord '

eMag a vândut 14 ceasuri şi bijuterii de lux, peste un kilogram de aur şi 35 de pachete turistice. Produsele pentru casă, electrocasnicele mici, telefoanele şi televizoarele au fost cel mai bine vândute produse.

Numărul maxim de vizitatori simultan pe site a depăşit 470.000, aproape 74% dintre vizite au fost efectuate de pe mobile, iar peste 30% dintre plăţi au fost efectuate cu cardul.

Citește și: Vin CICLOANELE peste România: Țara noastră va fi lovită de ninsori și temperaturi incredibile în următoarele zile

Black Friday este ziua care urmează Zilei Recunoştinţei în Statele Unite şi care deschide sezonul de cumpărături de Crăciun. Comercianţii români au preluat acestă sărbătoare, dar unii retaileri anunţă reduceri şi înainte sau după ziua evenimentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.