Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românul care l-a provocat pe Schulz să-l critice pe Dragnea își continuă discursul: 'Îl dă și pe Dragnea afară?'

twitter.com
Martin Schulz Liviu Dragnea

Christian Irimia Balazs, românul stabilit în Germania care l-a întrebat pe Martin Schulz ce părere are despre Dragnea și protestele anti-OUG 13, a venit cu noi declarații pentru Vice.com.

Românul a devenit vedetă în online după ce i-a cerut o părere liderului social-democraților germani (SPD) și fost președinte al Parlamentului European, despre deciziile luate de Guvernul PSD. Reacția acestuia vine după ce, în 2016, Martin Schulz a apărut într-un filmuleț în care spunea ce mult îl susține el pe Dragnea.

"Aceste legi sunt absolut greșite. Și dacă aș fi fost la voi, și eu aș fi fost la demonstrații. Corupția trebuie eliminată de la rădăcini și dacă în partidul meu există corupți, eu personal voi rezolva problema.", a declarat Schulz.

Citește și: Dezvăluire fără precedent! Cum acționa Statul Paralel al lui Coldea în TOATE domeniile - SCOPUL FINAL

"Ăsta a fost unul dintre scopuri, să ajungă și la domnul Dragnea. Când au fost demonstrațiile în iarnă-primăvară, m-am întrebat tot felul de lucruri, am citit, m-am revoltat. Am văzut că Martin Schulz are un video în care îl susține pe Liviu Dragnea, adică exact pe omul care a făcut aceste propuneri de lege. Am zis că nu se poate, chiar dacă este în același partid european, nu este corect. Am încercat să dau de el, i-am scris un e-mail, am făcut asta public, au publicat și ziarele despre, dar nu am primit un răspuns.

Ai văzut, Schulz zice că îi dă afară pe cei care sunt corupți și dă exemplul lui Adrian Severin. Oare asta înseamnă în că îl dă și pe Dragnea afară, simbolic vorbind?", a spus Christian Irimia Balazs pentru Vice.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.