Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Romgaz, explicaţii după rezultatele controversate scoase la iveală de controlul Guvernului

Romgaz

Romgaz vine cu explicaţii după ce în presă s-a vehiculat că inspectorii Guvernului au descoperit nereguli după controlul declanşat, la cererea premierului Mihai Tudose.

"Romgaz doreste o informare completa si transparenta a publicului, motiv pentru care va transmitem cateva precizari pe tema controlului efectuat la Romgaz:

Compania Romgaz functioneaza cu respectarea prevederilor legale in vigoare si in conformitate cu principiile de guvernanta corporativa. Societatea a fost, conform legii, supusa unor controale la care a raspuns prompt si tinand cont de toate prevederile legislative luand, de asemenea, toate masurile de remediere.

Referitor la informatiile vehiculate in spatiul public, mentionam ca beneficiile acordate personalului societatii conform prevederilor din Contractul Colectiv de Munca au fost renegociate in 2014, desi in cazul contractului anterior nu au fost constatate abateri in urma controalelor de pana la acea data.

Contractul Colectiv de Munca a fost renegociat de catre conducere împreună cu partenerul de dialog social, iar acesta prevede beneficii de la suportarea cheltuielilor in cazul imbolnavirilor profesionale, contributii la schemele de pensii facultative la ajutor de pensionare sau acordarea de reduceri la pachetele de servicii turistice, beneficii acordate tinand cont de normele legale in vigoare.", se arată într-un comunicat remis ŞTIRIPESURSE.RO.

Citeşte şi: Gigi Becali a CEDAT, în direct, după vestea unui nou dosar: 'Este MINCIUNĂ, MINCIUNĂ, MINCIUNĂ...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.