Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rovana Plumb, atac neașteptat la Victor Ponta: lovitură la punctul sensibil

Rovana Plumb

Considerată mult timp unul dintre oamenii apropiați lui Victor Ponta în PSD, Rovana Plumb pare să fi întors total armele și își atacă fostul premier. Rovana Plumb atacă într-un punct sensibil pentru Victor Ponta și susține că nu a stat să analizeze atacurile la Guvern, însă este foarte dezamăgită de faptul că fostul său lider atacă acum PSD-ul. De foarte multe ori, Ponta a spus că nu este de acord cu Liviu Dragnea, însă rămâne PSD-ist și rămâne atașat valorilor partidului.

Citește și: ȘTIREA ZILEI DNA cere URMĂRIREA PENALĂ a unui fost ministru: Klaus Iohannis va decide

Citește și: Cristoiu, dezvăluiri din emisiunea de la TVR: 'Sorin Grindeanu ezită să treacă o linie roșie în materie de secrete'

”De-a lungul timpului, mulți au vrut să destructureze PSD, dar principala noastră armă a fost întotdeauna unitatea partidului. Noi știm că în fiecare organizație din țară sunt niște reguli de urmat, iar cine derapează și nu respectyă aceste reguli este dat la o parte.

Ca atacuri, nu mi se pare firesc. Eu nu aș face așa ceva. Atunci când pleci dintr-o orgsanizație sau ai intenția să pleci, nu este corect să ataci respectiva organizație.

În ceea ce privește atacurile eu nu aș fi de acord cu ele, nu aș putea să fac așa ceva. Nu am avut timp să analizez dacă am o dezamăgire sau nu față de Victor Ponta, însă faptul că este atacat PSD-ul cu siguranță mă dezamăgește”, a declarat Rovana Plumb, la Antena 3.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.