Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii și americanii sunt UIMIȚI: Ce a putut să spună Vladimir Putin despre Donald Trump

trump putin

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a afirmat joi, într-un interviu acordat mai multor agenţii de presă, că este dispus să dialogheze cu omologul său american, Donald Trump, pe care l-a descris drept un om 'simplu' şi 'direct', informează agenţia EFE.

'Nu ne cunoaştem. Nu ne-am văzut nici măcar o dată. Însă candidatul Donald Trump a afirmat că relaţiile cu Rusia sunt la un nivel foarte jos şi că trebuie îmbunătăţită această relaţie. Suntem dispuşi să dialogăm cu Trump', a spus Putin în interviul acordat la Sankt Petersburg în timpul Forumului Economic Internaţional, scrie agerpres.ro.

Citește și: Denisa Manelista a revenit acasă: Ce i-au făcut medicii

'Trebuie să recunosc că îmi plac genul acesta de oameni: simpli, direcţi, care au o viziune foarte clară asupra lucrurilor', a subliniat liderul de la Kremlin.

Întrebat ce sfat i-ar da noului lider de la Casa Albă, Putin a răspuns că un politician cum este Trump 'nu are nevoie de vreun sfat anume şi cu atât mai puţin de un sfat al vreunuia dintre omologii săi, întrucât aşa ceva poate fi oricând interpretat greşit şi ar fi, prin urmare, contraproductiv'.

Citește și: Acuzat că a adus-o pe Denisa Manelista în starea asta, impresarul cântăreței rupe tăcerea

'Dar ceea ce vreau să fie clar este că ne interesează mult să deschidem canale de dialog cu domnul Trump, deşi nu ştiu dacă va fi posibil', a continuat preşedintele rus.

În opinia lui Putin, ceea ce amândoi au în comun este faptul că niciunul nu a fost 'politician de profesie'. 'Nu am fost membru al vreunui partid şi nu mă consider un politician de profesie', a spus Putin, cunoscut pentru trecutul său de agent KGB.

Citește și: SCANDAL în Biserica Ortodoxă, la mănăstirea unde mai multe măicuțe au rămas însărcinate: Un călugăr a lăsat GRAVIDĂ o credincioasă / VIDEO

'Credeţi-mă că nu este oportun să spun ce îmi place sau nu la Trump. Pur şi simplu trebuie să stabilim o bună politică de relaţii personale. Nu ştiu dacă va fi posibil, dar avem multă răbdare şi sper că se va întâmpla', a conchis preşedintele rus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.