Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rudel Obreja, prima reacţie la decizia care-l poate scăpa de puşcărie

rudel obreja

Dosarul în care Rudel Obreja, fost preşedinte al FR Box, a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani de închisoare cu executare ar putea fi rejudecat, cazul urmând să fie analizat într-un complet de divergenţă. După anunţarea deciziei, fostul boxer a atacat-o dur pe judecătoarea Geanina Terceanu, unul dintre cei doi magistraţi care l-au condamnat, acuzând-o că a luat decizia de teama DNA, fiind ea însăşi vizată de procurori. "Avea DNA-ul pe coadă și nu voia să-l deranjeze. Și atunci mi-a dat mie sentința asta", a afirmat Obreja la Antena 3.

"N-am cerut eu. Este decizia instanţei de repunere pe rol, pentru că există această suspiciune de nulitate absolută, pentru că nu mi-au fost respectate drepturile şi nu au fost evaluate probele în mod corect.

Toate probele pe care eu le-am cerut prin intermediul avocaţilor au fost respinse de judecătoarea Terceanu. N-aş vrea să-i spun doamnă, cu toată reverenţa faţă de doamne, că astăzi este ziua mamei. Toate probele mi-au fost repinse, tot ceea ce putea conduce la o dovadă evidentă a acestei înscenări pe care Sorin Ovidiu Vîntu a făcut-o împotriva mea pentru a scăpa de 6 ani de puşcărie.

Domnul Vîntu a fost judecat de soţul doamnei Terceanu, în condiţiile în care doamna Terceanu m-a judecat pe mine. Eu am cerut să vedem dacă Vîntu a avut un avantaj în acest denunţ împotriva mea. Mi-a fost respinsă această cerere.

Nu mi-am pierdut speranţa în Dumnezeu şi, prin intermediul lui Dumnezeu, în justiţie. Vreau să cred că în ţara asta oamenii nu mai sunt trimişi în puşcărie pentru că 'lasă că ştiu eu'. Vreau să cred că ţara asta are parte de o justiţie corectă", a mai declarat fostul boxer.

Vezi şi: BOMBĂ în justiţie: Procesul unui 'greu' se poate rejudeca

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.