Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație ciudată în Turcia! Deși s-a spus că a fost scos în viață de sub dărâmături, fotbalistul Christian Atsu e de negăsit: Apelul rudelor sale

christian atsu

Atacantul ghanez Christian Atsu nu ar fost salvat din dărâmături după cutremurul care a lovit Turcia, potrivit rudelor sale, dar şi antrenorului său şi agentului său de imagine, anunță news.ro.

Contrar celor anunţate marţi, fotbalistul ghanez Christian Atsu încă nu a fost găsit, la două zile după violentul cutremur care a lovit Turcia şi Siria. Rudele lui au declarat miercuri pentru AFP că încă nu au ştiri despre jucătorul care evoluează la clubul turc Hatayspor.

Ambasada Ghanei în Turcia şi Federaţia de Fotbal din Ghana susțineau că jucătorul a fost găsit în viață

Ambasada Ghanei în Turcia şi Federaţia de Fotbal din Ghana au declarat marţi că atacantul a fost găsit în viaţă în dărâmăturile unei clădiri prăbuşite, însă antrenorul echipei Hatayspor, Volkan Demirel, şi managerul de imagine al lui Atsu au declarat miercuri că sunt îngrijoraţi pentru fostul jucător de la Chelsea şi Newcastle. „Veştile pe care le am nu sunt bune, nu a fost încă găsit sub dărâmături”, a spus Demirel într-un mesaj audio către AFP.

Gaynor Fascione, agentul de imagine al lui Christian Atsu, care este în contact cu familia jucătorului rămasă în Marea Britanie, a vorbit despre „o situaţie foarte supărătoare”. „El este încă dispărut. Clubul nu l-a căutat încă prin toate spitalele”, a declarat ea pentru AFP. „Toată lumea încearcă să găsească centrul medical unde ar putea fi Atsu”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.