Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia a bombardat, din greșeală, Iranul

Patru rachete de croazieră lansate de Rusia din Marea Caspică către Siria au căzut în Iran, a afirmat joi un oficial american, potrivit AFP.

"Patru rachete ruseşti au căzut ieri în Iran", a declarat acest oficial. Deocamdată nu este clar dacă în urma acestor incidente există victime sau pagube materiale.

Este neclar momentan unde in Iran au cazut rachetele. Navele ruse au fost pozitionate in sudul Marii Caspice, ceea ce inseamna ca traiectoria probabila de zbor a rachetelor inspre Siria ar trece atat pe deasupra Iranului cat si a Irakului.

Rusii au lansat o racheta de croaziera relativ noua denumita "Kaliber", folosind-o pentru prima data in lupta, precizeaza CNN.

Amintim ca patru crucisatoare rusesti au tras miercuri 26 de rachete de croaziera asupra unor tinte ale Statului Islamic din Siria, a declarat ministrul rus al Apararii, Serghei Shoigu.

"Sustinand fortele aeriene, patru crucisatoare ale flotei caspice au tras 26 de racheta de croaziera asupra a 11 tinte. Toate tintele au fost distruse", a spus el, intr-o intalnire cu presedintele rus Vladimir Putin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.