Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia a luat cu ASALT obiective ale Statului Islamic: ATENTAT cu maşină-capcană într-o tabără

avioane

Şase avioane militare ruseşti au lansat sâmbătă raiduri aeriene asupra unor obiective ale Statului Islamic în provincia siriană Deir Ezzor, informează RIA preluată de Reuters.

Ministerul rus al Apărării a precizat într-un comunicat că avioanele au decolat de pe teritoriul Rusiei, unde au revenit după efectuarea raidurilor.

Jihadiştii desfăşoară începând de săptămâna trecută o ofensivă de anvergură pentru a cuceri treimea de teritoriu din Deir Ezzor aflată încă în mâinile guvernului, precum şi aeroportul militar.

Citește și: Moment jenant la ceremonia de învestire a lui Donald Trump

Pe de altă parte, Observatorul sirian pentru drepturile omului a anunţat că patru civili au fost ucişi într-un atentat cu maşină capcană într-o tabără de refugiaţi din Siria, din apropiere de frontiera cu Iordania.

Mai multe persoane au fost rănite în urma atacului, 14 dintre răniţi fiind transferaţi într-o clinică din Iordania, a precizat agenţia Petra.

Peste 85.000 de refugiaţi se află în tabăra de la Al-Rokban, într-o regiune deşertică din sudul extrem al Siriei, anunță Agerpres.

Luni, în capitala Kazahstanului Astana vor începe negocieri de pace privind Siria, cu medierea Rusiei şi Turciei. Peste 310.000 de persoane şi-au pierdut viaţa în Siria de la declanşarea conflictului, în martie 2011, odată cu reprimarea manifestaţiilor antiguvernamentale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.