Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia face noi amenintari la adresa Europei de Est: Moscova va raspunde dur!

mae rus

Moscova are o atitudine extrem de negativă faţă de dezvoltarea programului 'Parteneriatul Estic', a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe rus, Aleksandr Lukaşevici, într-o conferinţă de presă la Moscova, relatează agenţia de presă TASS.

'Vom urmări desfăşurarea summitului de la Riga', a spus diplomatul rus, întrebat asupra modului în care se raportează Rusia la perspectivele de dezvoltare a 'Parteneriatului Estic', ce vor fi abordate la summitul prevăzut să aibă loc la 21-22 mai la Riga.

'Dar deja este clar că răspunsul va fi unul dur şi principial, deoarece vedem unde merge acest partamenineneriat şi ce fel de nuanţe dobândesc participanţii la acest program' al UE, a afirmat purtătorul de cuvânt al MAE al Rusiei, citat de TASS.

Summitul din luna mai, de la Riga, urmează să reconfirme că acest proiect al Uniunii Europene nu a fost abandonat, potrivit unor analişti.

Parteneriatul Estic a fost lansat în mai 2009 pentru şase state din Europa de Est şi Caucazul de Sud - Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova şi Ucraina.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.