Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia se aruncă cu propaganda în România

rusia

Agenția Sputnik Moldova a subliniat că va continua să prezinte o viziune de alternativă, să aibă o abordare obiectivă, dar diferită de cea impusă de mainstreamul media de la Bucureşti şi Chişinău, iar cititorii de limba română au dreptul la un punct de vedere alternativ și la informații complete despre procesele importante din regiune și din lume.

Miercuri, 10 august, a fost lansată noua versiune a celui de al doilea proiect în limba română al Agenției Sputnik, ”Moldova-România”. După cum a fost anunțat anterior, este vorba despre o versiune extinsă și mult mai comodă a paginii Moldova-România, care a devenit deja cunoscută cititorilor de limba română.

Gabriela Firea răspunde criticilor. Primăria a donat 3 milioane de euro pentru Catedrală

Într-un comunicat difuzat cu această ocazie de serviciul de presă al Agenției Sputnik Moldova este specificat faptul că pagina principală a proiectului a fost completată cu blocurile tematice „Analiză și opinii”, „Panorama zilei”, „Editorialist”, „Ştiri din diasporă”, „Monden”, care vor informa cititorii despre evenimentele-cheie privind realitățile din Republica Moldova și România, prin intermediul expertizei analitice, infograficelor,  imaginilor video și galeriilor foto.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.