Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia se declară dezamagită de Muntenegru

rusia kremlin

Moscova este dezamagita de faptul ca Muntenegru s-a alaturat sancțiunilor impotriva Rusiei, a declarat luni președintele Dumei de Stat a Federatiei Ruse, Serghei Narișkin, si a subliniat ca acest lucru provoaca daune grave relațiilor bilaterale.

"Ne exprimam regretul ca relațiile ruso-muntenegrene trec printr-o perioada dificila. Dar acest lucru nu s-a intamplat la inițiativa noastra", a afirmat Narașkin la intalnirea cu delegația Frontului Democrat din Muntenegru.

Relatiile ruso-muntenegrene, crede el, nu trebuie sa depinda de jocurile politice ale unor terțe țari, relateaza agentia TASS.

"Suntem profund dezamagiți ca Muntenegru s-a alaturat sancțiunilor antirusesti. De fapt, acestea sunt acțiuni ilegale. Desigur, vor afecta relațiile noastre, practic, in toate sferele", a precizat el. Nariskin a spus ca rușii au avut investiții mari in Muntenegru, in special in domeniul imobiliar, precum și ca un numar semnificativ de companii din Rusia cum ar fi Lukoil și Novateh funcționeaza cu succes in Muntenegru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.