Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia şi-a întărit baza aeriană din Siria

nrttv.com
turcia siria operatiune tancuri

Rusia şi-a întărit baza aeriană din Siria cu mai multe bombardiere şi este pregătită să trimită avioane de atac pentru a-şi intensifica sprijinul pentru trupele guvernului sirian, a relatat vineri cotidianul Izvestia, potrivit Reuters, informează agerpres.ro

Un grup de bombardiere Su-24 şi Su-34 a ajuns deja la baza Hmeymim, a scris Izvestia, citând un oficial militar nenumit. "Dacă va fi nevoie, acest grup al forţelor aeriene va fi întărit în următoarele două-trei zile", a spus el.

Decizie ȘOC: Bulgaria INTERZICE vălul islamic în public


"Avioanele de atac la sol Su-25 care vor ajunge la Hmeymim au fost deja selectate din unităţile lor, iar echipajele sunt pregătite şi aşteaptă ordinele superiorilor", a adăugat sursa citată.

Kovesi: Suntem sub ASALT! Un GRUP de persoane caută DISTRUGEREA DNA


Secretarul de stat american John Kerry a anunţat joi că SUA sunt pe punctul de a suspenda discuţiile cu Rusia privind conflictul sirian, din cauza reluării ofensivei la Alep. 

"Suntem pe punctul de a suspenda discuţiile deoarece este iraţional ca în contextul bombardamentelor care au loc (la Alep) să încercăm să luăm lucrurile în serios", a declarat Kerry. 

"Este unul dintre acele momente în care va trebui să luăm în considerare alte alternative, cu excepţia cazului în care părţile aflate în conflict arată în mod clar că sunt dispuse să ia în calcul o abordare mai eficientă", a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.