Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia testeaza o arma fara precedent. Adversarii din Siria nu vor avea nicio sansa

putin isis

Rusia testeaza noi arme pe care ar urma sa le foloseasca inclusiv in ofensiva din Siria. Acestea ar avea capacitatea de a orbii soldatii si de a face vehiculele de razboi invizibile pentru radare, informeaza dailystar.co.uk.

Un nou dispozitiv a fost prezentat in cadrul unei expozitii de tehnica militara ce a avut loc saptamana aceasta in Rusia. Dispozitivul ar avea capacitatea de a orbii trupele inamice si chiar de a bruia senzorii radarelor, facand practic invizibile vehiculele armatei ruse.

Specialistii spun ca aceasta tehnologie ar reduce putea reduce numarul victimelor in randul armatei ruse, ar limita distrugerile vehiculelor militare pentru ca adversarii nu i-ar putea detecta, ba mai mult ar fi complet dezorientati in momentul atacului.

Dispozitul are 4 proiectoare care pot fi controlate de la distanta de catre echipaj. Acestea au la baza tehnologie laser si emit o lumina orbitoare.

Marina rusa va fi prima care va testa noul dispozitiv, chiar in cursul lunii octombrie.

Creatorii dispozitivului sustin ca acesta va fi foarte folositor in combaterea pirateriei pe mare, insa nu este exclus ca el sa fie folosit si in luptele din Siria unde Putin a bombardat deja 27 de puncte fierbinti ale Statului Islamic si und eintentioneaza sa trimita 150.000 de militari.

Bombardamentele Rusiei ar fi distrus pana acum in Siria 71 de vehicule blindate, 30 de vehicule de alt tip, 19 centre de comanda, 2 centre de comunicatii, 23 de depozite cu combustibil si munitie, 6 fabrici unde se faceau bombe si mai multe tabere de instructie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.