Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia vorbește despre ATACURI NUCLEARE: Ce măsuri ia Moscova

paginaderusia.ro
arma nucleara

Programul de reînzestrare a armatei ruse în următorii şapte ani se va concentra pe dezvoltarea infrastructurii de descurajare nucleară, a declarat vineri ministrul apărării rus, generalul de armată Serghei Şoigu, în cadrul unei reuniuni a Colegiului Ministerului Apărării, potrivit agenţiei de presă TASS şi postului de televiziune al armatei ruse Zvezda.

Principalele eforturi la realizarea programului de reînzestrare militară 2018-2025 vor viza crearea de structuri pentru desfăşurarea de noi unităţi militare şi de mijloace tehnice de descurajare nucleară terestră, maritimă şi aeriană, a subliniat Şoigu, scrie agerpres.ro.

Citește și: Dacă avem o viață socială activă, suntem sănătoși la cap pe măsură ce îmbătrânim

"În componenţa lor vor intra 129 de instalaţii extinse şi şase aerodromuri pentru aviaţia strategică cu rază lungă de acţiune", a indicat ministrul apărării, adăugând că vor fi amenajate 33 de aerodromuri şi pentru aviaţia operativ-tactică, precum şi noi dane şi structuri de instalare pentru sisteme de rachete Iskander, Bal şi Bastion.

"Este planificat să dăm în funcţiune în 1064 de adăposturi pentru tehnica" militară, a adăugat Serghei Şoigu.

Citește și: O vedetă a fost arestată pentru comportament indecent, în public / VIDEO HOT

"În total se planifică construirea şi darea în exploatare a 1.740 de structuri şi a 24.000 km de linii de comunicaţii prin fibră optică", a indicat el.

Ordinea de zi a reuniunii Colegiului Ministerului Apărării rus s-a axat pe aplicarea decretelor preşedintelui Vladimir Putin în domeniul apărării şi dezvoltarea infrastructurii terestre pentru industria spaţială.

Citește și: Imagini INCREDIBILE cu Novak Djokovici, la Monte Carlo: Ce a pățit cel mai bun tenismen din ultimii ani / VIDEO

Referitor la viitorul marinei ruse, Rusia ar ar trebui să se axeze pe construcţia de fregate multifuncţionale, a mai adăugat ministrul Şoigu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.