Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii îl acuză pe Trump de minciună: Reacție FERMĂ a Moscovei, după dezvăluirile președintelui SUA despre discuția cu Putin

foxnews.com
trump

Preşedintele SUA Donald Trump a declarat sâmbătă că liderul rus Vladimir Putin, cu care s-a întâlnit de trei ori cu ocazia participării la Summitul APEC, i-a transmis că Rusia nu s-a implicat în campania electorală prezidenţială din Statele Unite. Trump a susţinut că Putin se simte foarte jignit de aceste acuzaţii. Contactat de CNN, secretarul de presă al lui Putin a negat că acest subiect ar fi fost abordat.

Citește și: Vladimir Putin îi face curte lui Donald Trump, după întâlniriile scurte din Vietnam: 'Un om bine-crescut și cu un comportament extrem de civilizat'

"A spus că nu s-a amestecat. L-am întrebat din nou", le-a spus Trump jurnaliştilor aflaţi la bordul Air Force One, mergând de la Da Nang, unde a avut loc summitul, la Hanoi, conform News.ro.

"De câte ori mă vede, îmi spune: Nu am făcut asta", a afirmat Trump, adăugând: "Şi cred, chiar cred, că atunci când îmi spune asta, aşa e".

"Cred că se simte foarte jignit", a mai afirmat preşedintele SUA, conform CNN.

După ce Trump a plecat de la Da Nang, Putin a vorbit şi el în cadrul unui briefing de presă, spunând că relaţiile SUA - Rusia rămân într-o stare precară.

"Relaţiile dintre Rusia şi SUA nu au depăşit încă starea de criză", a spus el, adăugând că partea rusă este pregătită să depăşească momentul şi să caute soluţii pentru rezolvarea problemelor care sunt în interesul cetăţenilor celor două ţări.

Citește și: SCANDAL MONDIAL cu Vladimir Putin și Donald Trump: S-a ajuns la AMENINȚĂRI DIRECTE, în Vietnam

Secretarul de presă al lui Putin, Dmitri Peskov a declarat pentru CNN că Putin şi Trump nu au discutat despre implicarea în alegerile prezidenţiale din SUA. Întrebat de CNN dacă cei doi lideri au discutat acest subiect, răspunsul lui Peskov a fost: "Nu".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.