Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RUŞINOS Ziariştii italieni au confundat o legendă a Craiovei cu un cerşetor: Nicolae Negrilă vrea să-i dea în judecată

scandal

Unul dintre fotbaliștii legendari din istoria Universității Craiova, Nicolae Negrilă, a fost confundat de jurnaliștii italieni de la Corriere della Sera cu un cerșetor care a pretins că este "Negoro". Mai mult decât atât, aceștia au realizat un reportaj care l-a avut ca personaj principal pe cerșetorul de pe străzile Romei. "De la semifinala Cupei UEFA la intersecțiile cu semafoare ale Romei: povestea lui «Negoro»", este titlul materialului apărut în presa italiană. Doar că omul care apare în materialul din Corriere della Sera nu are nicio legătură cu Nicolae Negrilă, ci se pare că este tatăl lui "Jackie" Nicolae, un fost fotbalist care a evoluat pentru Universitatea Craiova, înainte de dezafiliere, anunţă gsp.ro.

"Jackie" Nelu Nicolae (26 de ani) este un fost mijlocaș care a crescut la Universitatea Craiova, însă a evoluat mai mult sub formă e împrumut la grupări de liga a doua și a adunat doar 11 prezențe în Liga 1. Acesta s-a retras din activitate în vara anului 2015.

Adevăratul Nicolae Negrilă a reacționat și susține că îl va da în judecată pe omul care a apărut în materialul italienilor și chiar publicația care a relatat eronat povestea. "Am auzit și eu de ceea ce a făcut acel impostor. Am înțeles că e tatăl unui fotbalist Nicolae care a fost acum câțiva ani la Craiova, dar o să consult și eu un avocat, ca să îl dau în judecată. Și apoi există posibilitatea să-i dau în judecată și pe cei care au scris și filmat acel material.

Pentru că nu e posibil ca cineva să ia un terchea-berchea de pe stradă fără să îl legitimeze și să-l bage în ziar pentru că se dete el Negrilă. E bătaie de joc pentru munca mea de o viață și pentru prestigiul meu. Eu sunt inginer la termoficare și scouter la Universitatea Craiova și vă dați seama că e jignitor, nu am cerșit în viața mea nimic. Cum să se spună despre mine că mă rog de oameni pe stradă să-mi dea o monedă?! Dar și ialienii ar fi trebuit să se docmenteze și să nu ia în seamă un panglicar", a spus Nicolae Negrilă pentru GSP.ro.

Nicolae Negrilă a jucat 377 de meciuri în prima divizie și are în palmares trei titluri de campion alături de Univesritatea Craiova: în 1974, 1980 și 1981, ia în sezonul 1990-1991 a reușit eventul în calitatea de antrenor al oltenilor.

În 2011, tatăl lui "Jackie" a fost surprins de un site italian în timp ce jongla cu mingi pe străzile din Roma, iar online a apărut un videoclip cu Gheorghe Nicolae îl îmbrăţişează pe Mutu pe străzile capitalei italiene, iar apoi se apucă să jongleze cu mingea pe cap spre mirarea lui Montolivo şi Compania, aflaţi la o plimbare prin oraş.

Oamenii din Craiova au povestit la acel moment pentru GSP.ro că Jackie vine dintr-o familie foarte săracă. "Jackie provine dintr-o familie foarte săracă. Banca le-a luat casa şi el a rămas în grija unei mătuşi după ce părinţii lui au trebuit să plece în Italia ca să-şi cîştige o pîine cumva. Prin Craiova, lui Nicolae senior i se spune «Biţă». A fost şi el la juniorii Ştiinţei, dar şi-a irosit talentul. Acum se plimbă toată ziua cu mingea în braţe printre maşinile din Roma şi face jonglerii pe bani. Unii spun că în tinereţe reuşea să ţină de 4.000 de ori balonul pe cap", relatau sursele GSP la acel moment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.