Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a aflat adevăratul plan antiimigratie al lui Donald Trump: Cum a fost deconspirat noul preşedinte

agerpres
Donald Trump antiimigratie

Donald Trump a câştigat cursa prezidenţială din Statele Unite şi datorită declaraţiilor sale extrem de dure împotriva migranţilor. Acum a fost deconspirat şi adevăratul său plan antiimigraţie. Secretarul de stat din Kansas, Kris Kobach, membru in echipa de tranzitie a lui Donald Trump a dezvaluit din greseala planurile sale legate de imigratie in SUA, relateaza Politico.

Citeşte şi: Anchetatorii i-au găsit averea lui Florian Walter: Unde și-a ascuns banii controversatul milionar

Totul s-a petrecut duminica la o intalnire intre Donald Trump si Kris Kobach, oficial din Kansas, considerat unul din cei mai rasisti politicieni americani si initiator al uneie dintre cele mai rasiste legi din istoria modera a SUA, asa numita Paper Please. Un fotograf a imortalizat de aproape planul cu care Kris Kobach s-a prezentat la intalnirea de 45 de minute cu Donald Trump si in care au vorbit despre "securitatea de la granite si despre terorismul international", potrivit politico.com. Fotograful a surprins ceea ce pare a fi "planul strategic pentru primele 365 de zile", in cazul in care Kris Kobach va fi numit oficial la conducerea Departamentul pentru Securitate Interna al Statelor Unite (DHS).

Citește și: A fost creată, în laborator, PRIMA INIMĂ care bate

Din ce au putut descifra jurnalistii, documentul prevede reintroducerea NSEERS, un sistem pentru inregistrarea anumitor cetateni non americani in SUA, initiat in septembrie 2002 (in vigoare pana in 2011) ca parte din Razboiul contra Terorismului. "Toti strainii care provin din zone de risc ridicat vor fi urmariti" sustine planul lui Kobach. Documentul mai sugereaza chestionare extreme pentru cetatenii cu grad ridicat de risc inainte de a li se permite sederea. Printre intrebari s-ar numara si unele care se refera la "sprijinul fata de sharia, egalitatea dintre femei si barbati si constitutia SUA". Kobach mai propune si refuzul de a gazdui refugiati sirieni, dar si deportarea, in primul an, al unui numar record de migranti cu cazier criminal, conform ProTV.

Citește și: GAFĂ PORNO la TV: A lăsat-o pe o prezentatoare în sânii goi / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.