Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a aflat adevărul! Femeia care l-a dat de gol pe Sebastian Ghiță / FOTO

sebastian ghita

Noi detalii ies la iveală în cazul arestării fostului deputat Sebastian Ghiță. Potrivit Antena3, Oana Niță este femeia care l-a urmat pe Sebastian Ghiță pe traseul Istanbul-Belgrad și tot ea este cea care l-a dat de gol pe fostul deputat. Aceasta l-a vizitat de doua ori pe Sebastian Ghiță. Așa au reușit autoritățile să identifice locul în care se află Sebastian Ghiță. Oana Niță, patroana unui lanț de magazine de haine din România, era prietena lui Sebastian Ghiță de aproximativ doi ani.

Sebastian Aurelian Ghiţă a fost localizat şi reţinut, în cursul acestei nopţi, în Belgrad, Serbia, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR). Fostul deputat, cu înfăţişarea schimbată, avea documente false, de Slovenia, şi era însoţit de fratele său, Alexandru Ghiţă.

Cine este omul care i-a condus pe polițiști la Sebastian Ghiță, în Serbia

Potrivit autorităţilor, extrădarea lui ar putea dura de la câteva zile la maximum o lună. Fostul deputat, căutat cu mandat de arestare în două dosare penale, a dispărut din ţară de aproape 4 luni, de sub supravegherea poliţiştilor de la Direcţia Operaţiuni Speciale.

În această dimineaţă, ministrul de Interne Carmen Dan a încercat să prezinte prinderea lui Ghiţă drept un succes, spunând că poliţia şi-a făcut datoria. România nu are un tratat de extrădare direct cu Serbia, însă ambele state sunt semnatare ale Convenţiei Europene privind extrădarea, iar între România şi Serbia există în vigoare un tratat moştenit de pe vremea comuniştilor, care acoperă şi extrădarea. Măsura trimiterii lui Ghiţă în România trebuie decisă de un judecător sârb.

Foto: captura tv antena3

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.