Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cât de bogată este Gabriela Firea, primarul General al Capitalei

Gabriela Firea primarie

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a publicat, la mijlocul acestei săptămâni, declaraţiile de avere şi de interese, din care rezultă că deţine bijuterii şi tablouri în valoare de peste un milion de lei, iar după căsătorie a acordat împrumuturi de aproape 80.000 de euro.

Pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Bucureşti a fost publicată declaraţia de avere a Primarului General, Gabriela Firea.

Edilul deţine două terenuri forestiere, obţinute în perioada 2005-2010, cu o suprafaţă totală de peste 2.300 de metri pătraţi, în oraşul Voluntari, din judeţul Ilfov. În localitatea Sineşti deţine, în coproprietate cu soţul său, Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari, un teren intravilan de 1.500 de metri pătraţi şi un teren extravilan de 60.000 de metri pătraţi. Toate aceste proprietăţi, se precizează în declaraţia de avere, au fost obţinute fie prin "cumpărare succesiune", fie prin "moştenire".

Gabriela Firea pune tunurile pe Grindeanu: 'Joacă balena albastră politică'

Tot împreună cu soţul său, Gabriela Firea deţine alte două terenuri, cu o suprafaţă totală de peste 2.200 de metri pătraţi, în localitatea Petrăchioaia, din judeţul ilfov, acestea fiind cumpărate în perioada 1991-1994. De asemenea, pe unul dintre aceste terenuri este construită şi o casă, cu o suprafaţă de 240 de metri pătraţi, pe care o deţine în coproprietate cu Florentin Pandele.

Un ministru din Guvernul Cioloș UIMEȘTE: 'Sorin Grindeanu, o surpriză neașteptată'

La capitolul bunuri personale, Gabriela Firea deţine un autoturism Mercedes Benz, fabricat în anul 2010, bijuterii în valoare de 100.000 de euro dobândite înainte de casatorie, la care s-au adăugat alte podoabe în valoare de 30.000 de euro, după mariaj. În plus, înainte de a se căsători cu Florentin Pandele, ar fi avut în proprietate tablouri în valoare de 80.000 de euro, colecţia de artă fiind ulterior dezvoltată cu alte lucrări în valoare de 30.000 de euro, scrie MEDIAFAX.

În conturile din bancă, Gabriela Firea declară că are aproximativ 10.500 de lei, 1.000 de dolari şi 1.000 de euro, în timp ce soţul său, declară Primarul General, deţine în conturi puţin peste 4.000 de lei.

În plus, edilul Capitalei declară că, din împrumuturile personale acordate în trecut, mai are de recuperat, în total, aproape 80.000 de euro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.