Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a aflat ce NEGOCIAZĂ Victor Ponta la Abu Dhabi

ponta pilot

Victor Ponta a fost fotografiat în Abu Dhabi, după ce premierul și-a luat concediu. Alături de Ponta se află și deputatul Sebastian Ghiță.

Imediat au început să circule tot felul de zvonuri despre vizita lui Ponta la Abu Dhabi exact în week-endul în care se desfășoară Marele Premiu de Formula 1 ce va decide titlul mondial la piloţi. Punctele obţinute pe circuitul Yas Marina se vor dubla pentru prima dată în istoria F1, o măsură adoptată pentru a creşte nivelul de spectacol într-un sport aflat în pierdere de audienţă.

Conform unor surse, Ponta se află în emiratul arab pentru a negocia, se pare, proiectul intitulat Forza Rossa F1 Team, ce ar putea face ca România să aibă o echipă în Formula 1.

Victor Ponta este omul indicat de jurnaliştii britanici specializaţi în Formula 1 ca fiind în spatele proiectului Forza Rossa. Premierul a semnat dosarul dus, în februarie 2014, la sediul FIA de fostul ministru al tineretului şi sportului Nicolae Bănicioiu.

Oficial, finanţarea proiectului care urma să consume aproape 100 de milioane de dolari pe sezon urma să fie asigurată de omul de afaceri Ion Bazac, fost membru PSD, partidul condus de Ponta. Un detaliu interesant este faptul că averea lui Bazac se ridică, potrivit topului Forbes, la doar 15-20 de milioane de dolari, de multe ori sub bugetul unei echipe mici de Formula 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.