Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a aflat cine este TERORISTUL din Munchen: Detalii INCREDIBILE despre CRIMINAL

atacator munchen

Autorul atacului de la Munchen, în sudul Germaniei, care a făcut nouă morţi este un germano-iranian de 18 ani ale cărui motivaţii sunt în acest stadiu "complet necunoscute", a afirmat sâmbătă şeful poliţie locale, scrie AFP.

"Autorul este un germano-iranian de 18 ani, din Munchen", care nu era cunoscut de serviciile de poliţie şi trăia "de multă vreme" în capitala Bavariei, cu dublă cetăţenie germană şi iraniană, a declarat Hubertus Andrae în cursul unei conferinţe de presă.

Citește și: Scene INCREDIBILE petrecute la bordul unui avion: Ce i-au făcut niște microbiști unei stewardese / VIDEO

"Motivaţiile rămân deocamdată complet necunoscute", a adăugat el. Comandantul poliţiei a menţionat că atacatorul a strigat ceva înainte de a trece la acţiune, însă a subliniat că până în prezent nu s-a stabilit cu exactitate despre ce este vorba.

Tânărul a deschis focul la începutul serii în direcţia persoanelor care ieşeau dintr-un restaurant McDonald's, apoi a continuat atacul într-un centru comercial din vecinătate, după care a reuşit să fugă.

Citește și: Ea e femeia cu cei mai mari sâni naturali din lume: Fiecare cântărește aproape 30 de kg / VIDEO

O patrulă de poliţie l-a rănit cu o armă de foc, însă tânărul a continuat să fugă. Corpul său fără viaţă a fost regăsit mai târziu, în jurul orelor 18.30 GMT, de către poliţie, care a constatat că el s-a sinucis.

Forţele de ordine au crezut iniţial că au de-a face cu trei autori, pentru că o maşină suspectă cu doi bărbaţi în interior a fost văzută de martori în timp ce se îndepărta cu viteză de locul tragediei. "S-a dovedit că cei doi nu aveau absolut nicio legătură cu faptele", a afirmat Hubertus Andrae.

Citește și: Doi iubiți din Dâmbovița au pus două tinere de 16 ani să facă videochat: Detalii incredibile din caz

Bilanţul atacului armat s-a stabilit la nouă persoane ucise de adolescent, plus autorul care s-a sinucis. Pe de altă parte, 21 de persoane au fost rănite, dintre care trei în stare foarte gravă, viaţa lor fiind în pericol, potrivit şefului poliţiei.

El a adăugat că printre răniţi se află copii, iar printre cei decedaţi sunt "persoane tinere", mai scrie AFP citată de agerpres.ro.

Citește și: Tinder s-a schimbat: Ce s-a introdus nou în aplicație

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.