Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a aflat cine sunt `bodyguarzii` care au sărit în ajutorul lui Liviu Dragnea. Legătura cu Adrian Năstase

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea interlopi

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost apărat de un grup de oameni în momentul în care a părăsit ÎCCJ, unde marți a avut o nouă înfățișare.  Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat că el i-a adus, susținând că aceștia sunt „pesediști vechi”.

La rândul său, Horia Constantinescu, șeful OPC Constanța, a confirmat pentru Info Sud-Est informația conform căreia este prieten cu doi dintre bărbații care au venit în apărarea lui Liviu Dragnea la ieșirea de la Înalta Curte de Casație și Justiție, respectiv Bogdan Cristache și Axinte Costel.

Îi cunosc pe amândoi! Axinte a lucrat la noi (Bonton Palace, afacere derulată împreună cu Andrei Năstase, n.red.) în trecut, iar acum știu că lucrează la o firmă de pază. Bogdan Cristache știu că lucrează și el cu Axinte. Îmi sunt prieteni amândoi și niciunul nu este din clanul Duduianu! Axinte Costel a fost sportiv la Clubul Dinamo și este un luptător (de greco-romane) titrat! Așa cum am mai spus și în trecut, îmi asum prietenii, trecutul, prezentul și sigur viitorul!”, a declarat Horia Constantinescu.

Ion Țiriac l-a AMENINȚAT cu PUȘCĂRIA pe Mugur Isărescu, iar guvernatorul BNR a anunțat: Suma URIAȘĂ cerută pentru cedarea bazei sportive Arenele BNR

Referitor la episodul în care cei doi bărbați au apărut la ÎCCJ pentru a-l apăra pe șeful PSD la ieșirea din instituție, Horia Constantinescu a declarat că, în opinia sa, cei doi ar fi venit din proprie inițiativă la Curtea Supremă, din simpatie pentru PSD.

Bomba de pe piața imobiliară a explodat în această dimineață! Cine vrea să reia proiectul de la Casa Radio, o investiţie de miliarde de euro

”În opinia mea, circul inițial de la Curtea Supremă, agresarea verbală, cătușele etc, nu se potrivesc cu noțiunea de Justiție și cu statul european promovat de noi toți! Nu știu decât de la televizor ce s-a întâmplat la ieșire, dar nu am văzut o aceeași înverșunare ca la intrare! Cei doi prieteni ai mei sunt simpatizanți PSD de mulți ani! A judeca un om după aspect, mi se pare discriminare! Axinte a luptat pentru culorile României, cu aceeași statură! Atunci nu era numit gratuit ”interlop”! Nu are cazier, muncește, s-a îngrijit de multe obiective de pază și a făcut-o corect și bine! Până la soluționarea plângerilor părților, dreptatea se află în mâinile organelor de anchetă! Nu cred că i-a chemat Codrin Ștefănescu, cred că au venit din simpatie pentru PSD și ca să nu mai vadă circul ăla cu cătușele”, ne-a declarat șeful OPC Constanța.

Horia Constantinescu, membru PSD, este un personaj controversat din cauza prieteniei acestuia cu familia lui Adrian Năstase și prin prisma afacerilor pe care le-a derulat cu unul dintre fiii acestuia, de-a lungul anilor. Șeful OPC Constanța este nașul de cununie al lui Andrei Năstase, iar unul dintre copiii lui Horia Constantinescu a fost botezat de fiul fostului premier. Șeful OPC Constanța este nepotul lui Miron Constantinescu, unul dintre liderii politici care au contribuit la instaurarea comunismului în România și nu s-a dezis niciodată de trecutul său sau de prieteniile pe care le-a cultivat de-a lungul timpului. Recent, Horia Constantinescu a intrat într-un conflict cu primarul Constanței, Decebal Făgădău, după ce șeful OPC Constanța a cerut ca toate locurile de joacă din oraș să fie închise, motivând că reprezintă un pericol pentru copii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.