Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a aflat SECRETUL lui Victor Ponta: 'Eu am fost primul om contactat'

gov.ro
ponta

Liviu Dragnea și Victor Ponta se înțeleg foarte bine. Cel puțin așa spune liderul PSD, pentru că dacă ne-am lua după comentariile lui Ponta și zvonurile din presă, între cei doi nu ar fi chiar prietenie, ci dimpotrivă. Numai că lucrurile par să stea cum zice Dragnea, care a devoalat un secret știut doar de el și Ponta.

Astfel, Victor Ponta a planificat aniversarea unui an de la lansarea fundației pe care o conduce, ”Black Sea Regional Cooperation Projects 2020”, iar prima persoană contactată pentru a fi invitată a fost chiar Liviu Dragnea. E secretul pe care l-a spus liderul PSD la Antena 3, la emisiunea realizată de Mihai Gâdea, ”Sinteza Zilei”. Abia apoi, Ponta și-a sunat foștii miniștrii și i-a chemat și pe ei la Brașov.

Citește și: Tudor Gheorghe, alături de doi foști miniștri: Nu am făcut compromisuri pentru nunți

"Din partea mea n-o să vedeţi vreo jignire, sau vreun apropo, sau ceva urât despre Victor, niciodată. Din partea mea către Victor Ponta există deschidere totală şi am acelaşi sentiment de prietenie pe care l-am avut timp de şase ani de zile. A fost o discuţie despre dorinţa lui de a face o întâlnire la un an de la înfiinţarea fundaţiei pe care o conduce. Vreau să vă spun ceva foarte serios. Primul om care a fost contactat de el am fost eu, am avut mai multe discuţii în ultimele zile. M-a întrebat dacă vreau să vin şi dacă pot să vin, am spus 'da, anulez orice şi vin acolo'", a declarat Dragnea, miercuri seară, la Antena 3.

Totodată, şeful PSD a dezminţit zvonurile că Ponta ar avea o întâlnire cu miniştri social-democraţi. "Iar începuse un zvon că Victor se întâlneşte în secret cu miniştrii. Nu e adevărat", a spus Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.