Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a AFLAT: Unde sunt casetele ascunse ale lui Victor Stănculescu

STANCULESCU - CONFERINTA

Fost ministru al Apărarii, generalul Victor Atanasie Stănculescu a murit în urmă cu o săptămână într-un azil de bătrâni, la vârsta de 88 de ani.

Unul din personajele-cheie ale Revoluției din 1989, generalul Stănculescu spunea că adevărul va ieși la iveală după moartea sa. Inițial, se vehicula că mărturiile generalului Stănculescu sunt înregistrate pe șapte casete. De fapt, sunt nouă casete! Acestea sunt la Viena și depozitarul acestora are deplină libertate de folosință, potrivit avocatului Cătălin Dancu. De asemenea, transcrierea lor se va face în afara României pentru a nu afecta memoriile generalului.

Imagini ÎNFRICOȘĂTOARE: Un avion cu 241 de oameni la bord, în FLĂCĂRI/ VIDEO

Casetele au 90 de minute fiecare, potrivit lui Victor Stănculescu, care a făcut declarația într-un interviu prezentat în exclusivitate de Radu Tudor, duminică, la Antena3: „Am dus în afara țării 9 casete a 90 minute fiecare. (...) După ce mor eu se va afla adevărul despre Revoluția din 1989. Se scriu câteva romane, da”.

Dezvăluiri: Ceai OTRĂVIT vândut românilor de un mare producător

"Acea persoană care prin testament a fost mandatată de domnul general Stănculescu ca şi beneficiară a drepturilor de autor, să aibă puterea de a da publicităţii aceste casete, pe care chiar şi el le-a confirmat, şi pe care nu vor găsi doar memorii ale generalului Stănculescu, ci şi mai multe alte aspecte, şi vă spun clar că dintr-o ţinută extraordinară generalul Stănculescu nu a dorit să spună tot ceea ce ar fi putut să spună în cadrul acelui proces, pentru că situaţia era alta", a declarat avocatul Cătălin Dancu, miercuri, la Crematoriul Uman Vitan-Bârzeşti, acolo unde a fost incinerat Victor Atanasie Stănculescu.

Viktor Orban ZGUDUIE Europa, după Brexit: Ungaria a ales o altă direcţie

BOMBA care explodează în curtea PNL: DNA intră pe fir

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.