Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a ajuns și la asta: Bătaie între un taximetrist și doi inspectori ANAF / FOTO

Bătaie între doi inspectori ANAF şi un taximetrist, în mers. Scandalul a avut loc la Satu Mare, în toiul nopţii. Cei trei s-au luat la ceartă în maşină, moment în care şoferul s-a întors să îi lovească pe inspectori. A pierdut însă controlul volanului şi s-a izbit de o bordură.

Sâmbătă noapte, un taximetrist de la firma Cielo a avut doi clienţi, inspectori ANAF, aflaţi în timpul liber. Între taximetrist şi cei doi inspectori ANAF a început la un moment un scandal, şoferul taxiului încercând să-l lovească pe clientul ce stătea pe bancheta din spate, informează voceatransilvaniei.ro.

Atunci a pierdut controlul volanului şi a lovit o bordură. Cei doi inspectori ANAF au profitat de faptul că airbegul şoferului s-a deschis şi au luat-o la fugă.

Taximetristul a cerut sprijinul colegilor săi, care au sunat la 112. Acesta a fost dus la spital, pentru a primi îngrijiri, dar a refuzat apoi să depună plângere la Poliţie.

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.