Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a început urmărirea penală în cazul Secţiei de Arşi de la Floreasca

ro.wikipedia.org
spitalul floreasca

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au început urmărirea penală in rem pentru fapte de abuz în serviciu în cazul sesizării Corpului de Control pentru nefuncţionalitatea Secţiei de Arşi de la Spitalul Floreasca.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au început urmărirea penală in rem pentru fapte de abuz în serviciu în dosarul deschis ca urmare a sesizării Corpului de Control al ministrului Sănătăţii, înregistrată la începutul săptămânii, în urma neregulilor găsite la Unitatea de îngrijire a arşilor gravi de la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Anchetatorii au dispus ca la unitatea de parchet să fie trimise, la cerere, în perioada imediat următoare, mai multe documente de la Spitalul Floreasca, de la firma privată implicată în amenajarea Secţiei, dar şi de la Corpul de Control. Sursele citate susţin că de la Spitalul Floreasca s-au solicitat acte financiar-contabile, contractele încheiate, iar după analizarea acestor documente se va stabili care sunt persoanele ce vor fi audiate.

Marţi, Corpul de Control al ministrul Sănătăţii anunţa că verificările făcute confirma că Unitatea de îngrijire a arşilor gravi de la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca nu este încă pe deplin funcţională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.