Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a retras de FAȚADĂ: Vasile Blaga e în continuare 'creierul' liberalilor

yahoo.com
Vasile Blaga

Urmărit penal pentru trafic de influenţă, lui Vasile Blaga i s-a făcut 'retragerea' de către PNL-iști. Fostrul ministru al Internelor este în continuare diriguitorul din spatele campaniei PNL.

Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu a recunoscut ieri că Vasile Blaga încă mai face parte din conducerea centrală a partidului. Asta chiar dacă preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş i-au cântat în strună Alinei Gorghiu după ce şefa PNL a spus că partidul pe care-l conduce s-a lepădat de penali şi a înţeles perfect dorinţele alegătorilor.

Citește și: Alina Bica ZGUDUIE România: Declarații FĂRĂ PRECEDENT ale fostei șefe ANTI-MAFIA

“Orice fost preşedinte al PNL, conform Statutului partidului, face parte din conducerea centrală şi orice membru al conducerii centrale poate să interpeleze conducerea judeţeană sau mai multe dacă i se pare că acolo lucrurile nu merg bine”, a recunoscut ieri Teodor Atanasiu. De altfel, Blaga a participat zilele trecute la mai multe teleconferinţe ale conducerii din Modrogan cu liderii filialelor judeţene. Săptămâna aceasta, Blaga le-a vorbit prin videochat şefilor PNL din Cluj şi Buzău. “A participat şi domnul Blaga. Nu e nevoie ca cineva să aibă funcţie în partid pentru a participa şi a vorbi la aceste şedinţe”, a recunoscut Daniel Buda, şeful PNL Cluj. „Primul care a vorbit a fost domnul Falcă, apoi a luat cuvântul Alina Gorghiu, după care a intervenit şi domnul Blaga”, a povestit şi liderul buzoian Cristinel Romanescu. Deputatul Tinel Gheorghe, preşedintele liberalilor din Ialomiţa, consideră că intervenţiile lui Blaga “sunt foarte oportune şi cu asta am spus totul”. Sursele noastre spun că Blaga ar fi făcut o criză de nervi după ce liberalii au apărut cu 18%, sub USR, în sondajul prezentat de Nicuşor Dan.

Oficial, edilul Aradului, Gheorghe Falcă, este cel care conduce campania electorală a liberalilor.

Luna trecută, după retragerea din fruntea PNL, Vasile Blaga reunoştea că se va implica cu toată forţa în campania electorală. “Asta o să fac, ca membru simplu al partidului, o să îmi fac treaba şi o să fac ceea ce ştiu, inclusiv în campanie”, spunea Bulldogul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.