Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a stabilit cine va fi șeful COSR până la alegeri

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam COSR

Nicu Vlad va asigura interimatul la COSR până la alegerile din noiembrie. Preşedintele Federaţiei Române de Haltere va conduce Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, unde îi va lua locul lui Alin Petrache, cel care a demisionat în urma rezultatelor slabe de la JO de la Rio, conform news.ro.

Conform regulamentului COSR, în urma retragerii preşedintelui, rămân cei trei vicepreşedinţi care să conducă interimatul. De fapt conducerea o face Comitetul Executiv până la următoarele algeri, care vor fi în jurul datei de 15 noiembrie. Interimatul va fi asigurat de Comitetul Execeutiv şi eu am fost desemnat să conduc Comitetul Executiv. Eu sunt doar unul dintre cei trei vicepreşedinţi de la conducerea Comitetului Eexcutiv. Nu se pune în discuţie acum să candidez, nu s-a pus problema niciunei candidaturi acum, ci doar interimatul pe o anumită perioadă de timp, pentru ca instituţia să funcţioneze. Pentru mine este o funcţie onorantă", a declarat Nicu Vlad.

Citește și: Scandalul de la Olimpiadă continuă: Șeful Comitetului Internaţional Olimpic, audiat de polițiști

Preşedintele COSR, Alin Petrache, şi-a prezentat demisia, luni, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al COSR, el motivându-şi decizia prin neîndeplinirea obiectivului la Jocurile Olimpice de la Rio.

Alin Petrache era preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român din 2014.

Delegaţia României la Jocurile Olimpice de la Rio a obţinut doar cinci medalii, una de aur, una de argint şi trei de bronz, a doua cea mai slabă performanţă din istorie, după ediţia de la Helsinki (1952), când tricolorii au bifat patru medalii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.