Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a 'sucit' Donald Trump? Ce a spus președintele SUA despre afirmațiile lui Vladimir Putin privind implicarea Rusiei în alegerile americane

Putin Trump Putin Donald Trump Vladimir Putin

Preşedintele american, Donald Trump, a încercat duminică să înlăture confuzia în legătură cu faptul dacă acceptă sau nu dezminţirile omologului său rus, Vladimir Putin, referitoare la amestecul în alegerile prezidenţiale din SUA din 2016, relatează Reuters şi AFP.

În cadrul unei conferinţe de presă în Vietnam, Trump s-a distanţat de remarcile pe care el le-a făcut sâmbătă, în care sugera că l-a crezut pe Putin când a spus că nu a existat nici o ingerinţă a Rusiei în alegerile care l-au propulsat în funcţia de la Casa Albă.

Citește și: 'Războiul' s-a mutat în sânul Cataloniei! Primarul Barcelonei atacă DUR Guvernului separatist: 'Ne-a condus la DEZASTRU'

Remarcile lui Trump au stârnit critici în SUA, deoarece agenţiile americane de informaţii au ajuns de mult timp la concluzia că Rusia s-a amestecat în alegerile prezidenţiale din SUA de anul trecut.

''Dacă cred sau nu,... cred serviciile noastre, în special aşa cum sunt ele constituite acum. Aşa cum sunt ele conduse acum, de oameni buni, cred foarte mult în serviciile noastre de informaţii'', a declarat Trump într-o conferinţă de presă cu preşedintele vietnamez, Tran Dai Quang.

Trump a avut grijă să facă cunoscut în mod clar că este de partea serviciilor de informaţii sub propria sa conducere.

Citește și: Schimb de 'amabilități' între Donald Trump și Kim Jong-Un: 'De ce m-ar insulta numindu-mă bătrân, dacă eu nu l-aş numi niciodată scund și gras'

Sâmbătă, după întâlnirea sa cu Putin pe marginea summitului APEC din Danang (Vietnam), Trump a subliniat dezminţirile omologului său rus privind acuzaţiile de ingerinţă a Moscovei în alegeri, lăsând să se înţeleagă că el crede sincer, anunță Agerpres.

La câteva ore după declaraţiile lui Trump, CIA a confirmat acuzaţiile împotriva Rusiei, explicând că precedentele sale concluzii ''nu s-au schimbat''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.