Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-au făcut Jocurile în extern: Ponta pleacă din România, Predoiu vine premier

Ponta - capital.ro

Pe culoarele subterane ale politicii jocurile par să se fi făcut. Zilele lui Victor Ponta la Palatul Victoria și ca șef al PSD sunt numărate. Într-un final, Klaus Iohannis pare să-l fi acceptat pe Cătălin Predoiu ca premier, care ieșise din schemă, la un moment dat.

Conform Enațional, lui Victor Ponta i s-ar fi propus o ieșire elegantă din joc. Renunță la funcția de premier și la cea de președinte al PSD, pentru un post de rang înalt în extern. În PSD se vehiculează tot mai intens ideea că Victor Ponta ar putea renunța la funcțiile pe care le deține, iar acest lucru s-ar putea întâmpla chiar la Congresul PSD din luna martie.

În această linie, PNL va prelua guvernarea, cu sprijin extern de mare amploare. România va deveni unul dintre pionii cei mai importanți din regiune, pentru că planul din afară a fost ascultat cu sfințenie.

De la Cotroceni, Klaus Iohannis urmează acest plan și-l va numi pe Cătălin Predoiu premier, deși nu-l înghite nici nu lămâie. Forțat de liderii PDL, care ar fi fost dispuși să-l sacrifice pe Predoiu, dar în schimbul unor funcții extrem de grele, Iohannis alege să dea premierul PDL, dar să-și păstreze pușculița cu bani la PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.