Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-au pus bazele unei noi ALIANȚE politice: Dan Puric intră în politică și candidează / VIDEO

Marian Munteanu Dan Puric

Preşedintele Alianţei Noastre România, Marian Munteanu, a semnat, alături de conducerile partidelor Alianţa pentru Domneşti şi Partidul Naţional pentru Patrie, un document prin care cele trei formaţiuni politice urmează să fuzioneze prin absorbţie.

Anunţul a fost făcut de Marian Munteanu, marţi, la sediul de campanie amplasat lângă Fântâna de la Piaţa Universităţii.

Citește și: Victorie in instanta pentru fostul sot al Codrutei Kovesi!

Potrivit acestuia, cele două partide s-au alăturat ideilor Alianţei Noastre România.

"O să facem actele în viitorul apropiat. Astăzi am semnat decizia conducerilor noastre pentru unire şi intrăm în campanie cu toate forţele", a declarat Munteanu.

Citește și: Bill Gates detonează bomba: Și-a spionat angajații! Ce metode a aplicat

Şi actorul Dan Puric a ţinut să semneze pe listele de susţinători ai lui Marian Munteanu. "Am semnat pentru Marian într-un mod liber şi parcă am avut aşa un act de igienă sufletească. În sfârşit, pot să pun şi eu semnătura pe o chestie cinstită, sufletească, românească. Marian (...) intră în sfera politicii cu o încărcătură sufletească autentică pe care o aşteptăm de vreo 20 de ani şi atunci semnătura mea nu e una de adeziune, este una de susţinere sufletească, de refacere a acestei ţări. Ţara este în plin proces de descompunere, premeditată şi ajutată de o clasă politică coruptă. Să îi dea Dumnezeu puterea să rămână consecvent cu sine însuşi şi să nu uităm că, aici, în Piaţa Universităţii el era să îşi dea viaţa pentru această idee a existenţei noastre ca români. Şi dacă nu semnezi la aşa ceva devii suspect, după părerea mea. (...) Să aveţi încredere în Marian", a declarat actorul.

Marian Munteanu a reafirmat faptul că intenţionează să strângă cele 200.000 de semnături necesare pentru a candida la alegerile parlamentare.

Citește și: Leonardo DiCaprio se ÎNSOARĂ: Ea este aleasa / FOTO

"Sunt sigur că ne vom prezenta cu liste complete în alegeri. Intrăm în campanie cu toate forţele. Am strâns peste 110.000 de semnături şi tot vin liste. Mai avem o săptămână să zdrobim bariera de 200.000 de semnături", a spus liderul Alianţei Noastre România, arătând că efortul pentru strângerea semnăturilor se face "din dragoste de ţară, cu dedicaţie şi implicare".

El a susţinut că Alianţa pentru Domneşti este ''un partid foarte energic, format din oameni tineri'', iar Partidul Naţional pentru Patrie, unul al cadrelor militare în rezervă.

Citește și: Selfie lângă sicriu, viral pe Facebook. Poza făcută de doi puști din Vaslui

"Împreună dorim să avem o viaţă a normalităţii, patriotismul să fie reprezentat în mod echilibrat, dar cu fermitate. (...) Dorim normalitatea şi mulţumesc celor care s-au alăturat nouă", a adăugat Marian Munteanu, scrie agerpres.ro.

Citește și: Codul lui Da Vinci: Dan Brown anunţă lansarea lui Origin

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.