Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SABOTAJ la nivel înalt: Ce i s-a întâmplat lui Traian Băsescu și soției sale la filmul ”De ce eu?”

basescu lacrimi

Traian Băsescu și soția sa participă la vizionarea lungmetrajului ”De ce eu?”, un film regizat de Tudor Giurgiu, bazat pe o poveste reală.

Însă, filmul pare să fi fost sabotat pentru că la Palatul Copiilor, acolo unde are loc difuzarea lui, s-a întrerupt alimentarea cu energie electrică de două ori. Agenții SPP care l-au păzit pe fostul președinte au intrat în alertă, însă totul s-a remediat cu ajutorul unui generator.

Citește și: INCREDIBIL Ce face Traian Băsescu în momentul în care Elena Udrea a aflat că poate fi arestată

Mulți dintre spectatori au părăsit sala după aceste incidente. Alături de Băsescu, la film este prezent și Daniel Morar, fost șef al DNA, acum judecător la CCR.

Regizorul Tudor Giurgiu a zis că nu l-a invitat și pe premierul Victor Ponta, dar o să îi trimită un DVD cu pelicula.

Printre invitați se află și fostul procuror Alexandru Lele. Fostul șef al statului a dispus, în 2010, pensionarea acestuia, în prezent avocat.

Traian Băsescu a dezvăluit că a fost ultima dată la un film înainte să-și înceapă mandatul de președinte, adică înainte de anul 2005.

Povestea care a inspirat filmul „De ce eu?”

Alexandru Lele este procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor care în 2001 a dispus arestarea fiului prefectului de la acea vreme, prefect desemnat de Partidul Social Democrat (PSD).

Toate problemele care apar în jurul procurorului Cristian Panait au legătură cu Alexandru Lele. Imediat ce procurorul Lele a dispus arestarea fiului de prefect a și fost suspendat din funcție de ministrul Justiției de la acea dată, Rodica Stănoiu.

Cristian Panait, tânărul procuror de 29 de ani, a fost chemat să-l trimită în judecată pe Alexandru Lele pentru fapte de corupție, dar a refuzat să facă acest lucru din lipsă de probe.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.