Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salarii MĂRITE cu 75% pentru angajaţii unui minister IMPORTANT

www.agerpres.ro
bani, lei, bancnote

Angajaţii din ministerul Dezvoltării ar putea avea salariile mărite cu 75%, potrivit unei iniţiative a ministrului Sevil Shhaideh. Mai precis, angajaților din Ministerul Dezvoltării care se ocupă de Programul Național de Dezvoltare Locală.

Majorarea apare într-un proiect de ordonanță publicat pe site-ul Ministerului Dezvoltării. Pentru acoperirea majorării salariale este nevoie de 2 milioane lei în 2017 şi 7,5 milioane lei în 2018. Vor beneficia de salarii mărite 100 de angajați din Ministerul Dezvoltării, scrie în nota de fundamentare.

"Prin excepție de la Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, personalul din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene care gestionează Programul, beneficiază de o majorare a salariului de bază de 75%, proporţional cu timpul efectiv alocat realizării activităţilor pentru program, fără a depăşi durata maximă a timpului de lucru prevăzută de normele legale în vigoare, în limita bugetului aprobat. Procedura de acordare a majorării se aprobă prin ordin al ministrului dezvoltării regionale, administrației publice și fondurilor europene", se arată în proiectul de ordonanţă.

Citeşte şi: LOVITURĂ dură din partea RADET: se vrea MAJORAREA gigacaloriei cu 32% .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.