Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Salvador Sobral, câştigătorul Eurovision 2017, a fost primit ca un erou naţional în Portugalia

twitter.com
salvador sobral eurovision 2017

O mare de oameni l-a primit pe aeroportul din Lisabona pe Salvador Sobral, considerat "erou naţional", după ce a reuşit să aducă prima victoria din istoria ţării la concursul Eurovision, relatează EFE. 

Cu flori, steaguri şi numeroase pancarte, în care îi mulţumeau pentru această victorie, compatrioţii lui Sobral l-au aşteptat cântând fragmente din piesa câştigătoare, 'Amar pelos dois', ('Iubind pentru doi') până ce artistul a sosit vizibil copleşit însoţit de sora sa şi compozitoarea cântecului, Luisa Sobral. 

Artistul a fost escortat de poliţie, la ieşirea din aeroport, în timp ce mulţimea îi scanda numele şi făcea poze cu el. A fost primul contact al lui Sobral şi al surorii sale cu mulţimea exaltată de triumful la concursul Eurovision de sâmbătă seară. 

"Încă nu ştiu cum voi face faţă acestui succes. Sper că lucrurile vor reveni la normal şi voi continua să cânt. Poate că de-acum încolo ar trebui să cresc preţul biletelor la concert", a spus el glumind la întâlnirea cu presa, în salonul aeroportului, înainte de a fi primit de mulţimea de fani. 

"La început, totul pare o nebunie. Dar ştiu că astfel de lucruri sunt efemere", a răspuns el la întrebarea despre repercusiunea succesului său care, în opinia lui, nu va acapara atenţia publicului mai mult de trei luni. 

Glumind, în pofida oboselii concursului de la Kiev de sâmbătă seară şi drumului înapoi spre Lisabona, Sobral a respins rolul de "erou naţional" pe care mass-media portugheze au început să i-l atribuie. 

"Acest rol este al lui Cristiano Ronaldo şi sper să rămână în continuare", a subliniat el. 

Până la victoria de sâmbătă seară a lui Sobral, cel mai bun rezultat al Portugaliei a fost locul 6, obţinut în 1996 cu piesa "O meu coraçao nao tem cor" ("Inima mea nu are culoare"), de Lucia Moniz, cunoscută pentru a fi apărut în celebrul film 'Love Actually' (2003).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.