Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şantaj ordinar al Stelei la adresa presei: S-au supărat din cauza lui Şumudică

Marius Sumudica

STEAUA a anunţat, luni, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina oficială de Facebook, că staff-ul şi jucătorii vor intra în "silenzio stampa" dacă, atitudinea mass media faţă de atacurile "unui personaj din fotbalul românesc", nu se va schimba. STEAUA precizează însă că este vorba doar de perioada de desfăşurare a cantonamentelor, urmând ca la începutul noului sezon din Liga I jucătorii şi oficialii vicecampioanei Românie să vorbească doar cu jurnaliştii posturilor de televiziune care deţin drepturi pentru difuzarea meciurilor. Deşi nu este numit în comunicatul emis de Steaua, foarte probabil "personajul" la care se face referire este tehnicianul Astrei Giurgiu, Marius Şumudică.

"Deşi în ultima perioadă s-au intensificat atacurile unui anumit personaj la adresa FC Steaua Bucuresti, am considerat că nu este oportun să răspundem provocărilor, preferând să tratăm cu indiferenţă aceste derapaje.

Văzând, însă, că mass media continuă să promoveze comportamentul nepotrivit al unei persoane care a încalcat în mod evident atât regulamentele fotbalistice, cât şi conduita morală, pe fondul unei indiferenţe totale din partea structurilor de conducere a fotbalului românesc, am ajuns la concluzia că singurul mod în care putem protesta este intrarea în "silenzio stampa". Această decizie va intra în vigoare DACĂ nu vom observa o schimbare de atitudine a mass media vizavi de aceste atacuri şi va fi valabilă până la începutul sezonului oficial, atunci cand, în conformitate cu Regulamentul Media al Ligii Profesioniste de Fotbal, clubul nostru va respecta cu stricteţe obligaţiile contractuale faţă de deţinătorii de drepturi", se arată în comunicatul celor de la STEAUA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.