Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Săptămâna aceasta aduce vreme NEOBIȘNUITĂ: Care este prognoza meteo pentru toată țara

vremea

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru săptămâna 6-12 martie. Potrivit acesteia, vremea va fi mai caldă decât este normal pentru această perioadă din an, dar spre sfârșitul săptămânii temperaturile vor scădea ușor.

PROGNOZA METEO pentru LUNI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată, chiar deosebit de caldă în regiunile extracarpatice. Temperatura aerului, în scădere în interiorul arcului carpatic, va avea valori maxime cuprinse între 8 grade în estul Transilvaniei și 19 grade în Bărăgan și minime între -2 și 8 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali spre -4 grade. Cerul va fi temporar noros. Se vor semnala ploi, și sub formă de aversă, posibil însoțite de descărcări electrice, în jumătatea de vest a țării, în zona montană și pe arii restrânse în rest. La altitudini, în general, mai mari de 1300 m, trecător, vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte și local și în restul teritoriului, mai ales ziua. Izolat, dimineața și noaptea, va fi ceață.

LA BUCUREŞTI

Vremea va rămâne mult mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi temporar noros, iar seara și noaptea vor fi condiții ca trecător să plouă slab.Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 2…4 grade. În orele dimineților, vor fi condiții de ceață.

Citește și: Donald Trump primește ce a cerut: ANCHETĂ pentru interceptările împotriva sa

PROGNOZA METEO pentru MARȚI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal în prima decadă a lunii martie, în majoritatea regiunilor. Cerul va fi temporar noros și mai ales după-amiază și noaptea, local vor fi ploi slabe în vest și sud și cu totul izolat în rest. În zona montană înaltă, trecător, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță sau ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi în masivele sudice, dar local și la cote mai reduse și în regiunile sud-vestice, sudice și centrale. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 19 grade, iar cele minime între 1 și 10 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI

Vremea se va menține mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi slabe, îndeosebi în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 6…7 grade.

PROGNOZA METEO pentru MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Deși valorile termice vor marca o scădere ușoară față de ziua precedentă în regiunile extracarpatice, acestea se vor menține mult mai ridicate decât cele normale pentru această dată. Cerul va avea înnorări temporare și va ploua slab, local, în sud-vestul țării, în zona montană și izolat în rest. La altitudini mari, pe arii restrânse și trecător, mai pot fi și ninsori sau lapoviță. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în cursul zilei, la munte și în regiunile sudice. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 18 grade, iar cele minime între -3 și 7 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase, izolat vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 3…5 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL

09.03.2017 – 12.03.2017

ÎN ŢARĂ

Deși regimul termic va continua să scadă ușor în primele două zile, vremea va rămâne caldă pentru această dată. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în prima parte a intervalului, cu precădere în jumătatea de nord a țării.

LA BUCUREŞTI

Deși valorile termice vor continua să scadă ușor în primele două zile, vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Trecător vor fi condiții de ploaie, în prima jumătate a intervalului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.