Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sătui să fie criticați în presă, deputații își fac propria 'televiziune' online/ DOCUMENT

televiziune

Deputaţii vor putea fi promovaţi online prin intermediul unor interviuri video realizate de Departamentul social-media al Camerei Deputaţilor şi postate pe canalele de Youtube şi Facebook.

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a adoptat, marţi, în acest sens, un memorandum intern referitor la "Proiecte social-media - 'Realizarea de interviuri video cu deputaţii' şi 'O zi cu deputatul tău', în scopul promovării online a activităţii acestora", a anunţat secretarul Camerei, Ioana Bran. 

Potrivit memorandumului intern, în coordonarea Departamentului social-media al Camerei Deputaţilor, vor fi realizate interviuri video cu deputaţi şi urmărirea activităţii unui deputat pe durata unei zile întregi în cadrul Camerei cu scopul "unei mai bune diseminări a activităţii parlamentare în mediul online".

Vezi şi: EXCLUSIV - Ministrul Justiției, reacție după ce a fost pârât de Kovesi la CSM

În cadrul interviurilor, deputaţii vor exprima opinii referitoare la teme legislative de interes public, precum iniţiativele legislative aflate în dezbatere sau activitatea parlamentară a deputatului şi a grupului din care face parte. Interviurile vor avea o durată maximă de 5 minute. În acest scop, va fi amenajat un spaţiu cu dotări minime, cum ar fi două fotolii şi un spider cu sigla Camerei Deputaţilor, menţionează memorandumul. 

Nominalizarea deputaţilor care vor susţine interviurile va fi făcută de grupurile parlamentare, iar filmările vor avea loc o dată pe lună, în perioada sesiunii parlamentare. 

Clipurile realizate vor fi postate pe canalele oficiale de Youtube şi Facebook ale Camerei Deputaţilor. 

De asemenea, deputaţii vor avea ocazia de a prezenta, în cadrul proiectului "O zi cu deputatul tău", fragmente din activitatea lor parlamentară zilnică, cum ar fi documentarea în vederea elaborării propunerilor legislative, participarea la şedinţele comisiilor, de plen, întâlniri cu delegaţiile străine. 

Spaţiile destinate filmării vor fi cele în care deputatul doreşte să facă publică activitatea sa: birouri, sălile comisiilor, intrarea în sala de plen, arată documentul citat. 

Coordonarea activităţii urmează să revină în sarcina Direcţiei social-media, iar suportul tehnic va fi asigurat de către Departamentul tehnic.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.