Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL cu Bendeac la Antena 1. S-a retras din juriu în timpul show-ului iUmor (VIDEO)

bendeac

Mihai Bendeac s-a aflat în centrul unui incident la show-ul iUmor de duminică, 19 noiembrie. Actorul s-a retras temporar din juriu, enervat la culme de un concurent turc.

Ozulusal Taylan, un concurent jumătate turc, jumătate român, a susţinut un număr de umor în care a asociat lumea musulmană cu terorismul. Mihai Bendeac l-a criticat dur pe concurent, pe care l-a acuzat că a făcut "o mizerie" şi a indus prejudecăți. Ulterior, actorul a decis să se retragă de la masa juriului, ceea ce a stârnit mirarea colegilor juraţi (Delia şi Cheloo).

Vezi şi: Dezvăluiri îngrijorătoare despre relaţia României cu SUA şi presupusul şantaj la Klemm: 'Diplomația americană este extrem de deranjată'

"Voi spune ce am de zis și plec de la masa juriului. Este una dintre cele mai mari mizerii care s-au făcut la acest show. Te-ai folosit de niște lucruri îngrozitoare care s-au întâmplat în ultimii ani. Ai arătat că aceasta este latura predominantă în tot ceea ce înseamnă lumea musulmană. Lumea musulmană nu înseamnă așa ceva. Ai făcut un număr întreg pornind de la o percepție care nu este deloc comică, ci extrem de periculoasă. Ceea ce ai făcut tu este o mizerie și este foarte periculos. Eu consider că treaba asta nu ar trebui să fie difuzată deloc. Nu se poate să construiești totul pornind de la această premisă oribilă. Musulman nu înseamnă bombe. Mă duc să iau o pauză", a afirmat Mihai Bendeac.

VIDEO:

***

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.