Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL cu Ghiţă la Antena 3: 'Nu credeţi că începeţi să-i minţiţi pe oameni?'

sebastian ghita

Moment inedit în direct la Antena 3: deputatul Sebastian Ghiţă, patronul România TV, a intervenit telefonic într-o emisiune pentru a infirma o informaţie sugerată de moderatori.

Antena 3 a prezentat prima declaraţie a fostei soţii a lui Dan Condrea, după decesul patronului Hexi Pharma. Aceasta ar fi declarat că Dan Condrea a fost la Ploieşti în ziua accidentului, iar prezentatorii emisiunii au vorbit despre Ploieşti ca despre un oraş în care se află şi alte personaje importante, fără a da nume.

Sebastian Ghiţă a considerat că afirmaţiile prezentatorilor de la Antena 3 sunt aluzii la el şi a solicitat să intervină telefonic în emisiune. "Am cerut această intervenţie în urma discuţiilor de la dumneavoastră din studio. Am înţeles şi am citit şi pe internet că fosta soţie a lui Dan Condrea a spus că a fost la Ploieşti. Unei astfel de aluzii nu pot să-i răspund decât direct şi rapid. Cei care vă folosesc nu vor putea să ascundă adevărul. Eu nu l-am văzut în viaţa mea pe acest om şi nici nu cred că a fost la Ploieşti în ziua aceea.

La insistenţele prezentatorilor, care afirmau că nu au menţionat numele lui Sebastian Ghiţă, deputatul a răspuns: "Ceea ce faceţi dumneavoastră este o manipulare. Nu credeţi că începeţi să-i minţiţi pe oameni?" După această replică, Ghiţă a fost scos de pe post.

Vezi şi: Fosta soţie a lui Dan Condrea, prima declaraţie după decesul patronului Hexi Pharma

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.