Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal cu tentă sexuală la Şcoala de Poliţie: Mărturie cutremurătoare a unei poliţiste

Politia Romana

Scandal imens cu conotaţii sexuale la Şcoala de Poliţie. O agentă a făcut o mărturie cutremurătoare cu dedesupturile din cadrul instituţiei. A absolvit recent cursurile şcolii de la Câmpina, dar a trecut prin clipe extrem de grele. Susţine că a trecut printr-un adevărat coşmar pentru a deveni om al legii.

Citeşte şi: Decizie fără precedent: Un important oraş INTERZICE şaormeriile

Într-o scrisoare transmisă sindicatului "Diamantul" poliţista care a terminat cursurile de trei luni la Şcoala de Poliţie Câmpina pe 27 aprilie a explicat că a rămas şocată de ceea ce a văzut acolo. "În decursul celor 3 luni, nu a existat nici macar un medic la cabinetul medical, pentru cei 1.300 de cursanti. Sunt doar doi asistenti, foarte slab pregatiti si a caror singura reactie in momentul in care un cursant are nevoie de ajutor, este de a-l indruma la UPU Campina. Totodata, respectivii asistenti par de cele mai multe ori deranjati in momentul in care li se solicita ajutorul. Am avut o experienta personala legata de cele expuse, cand unul dintre asistenti mi-a vorbit urat si pur simplu m-a facut sa ma simt cumva vinovata ca i-am solicitat ajutorul. Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca in nicio zi nu ii gasea nimeni pana la ora 10 la cabinet", a spus actuala poliţistă, conform spynews.ro.

Citeşte şi: Simona Halep şi-a demolat adversara: Victorie fabuloasă la turneul lui Ion Ţiriac

Pe lângă mizeria din grupurile sanitare şi neregulile de la poligonul de trageri, poliţista a semnalat un aspect extrem de interesant, cu iz de scandal sexual. "La orele de sport, am avut profesori care se holbau efectiv la colegele care făceau diverse exercitii şi făceau diverse glume deplasate şi cu tentă sexuală. (...) Am aşteptat până la finalul cursului pentru a vă scrie, întrucât m-am temut de reacţia la care m-aş fi putut expune ca urmare a unei astfel de relatări. Totuşi, doresc ca numele meu să rămână anonim, întrucât sunt convinsă că aş putea avea parte de neplăceri din partea actualilor mei şefi, întrucât voi fi considerată o persoană care nici nu a venit bine în sistem şi deja începe să se plângă. Însă consider că este de datoria fiecărui angajat să semnaleze diverse situaţii anormale, acesta fiind singurul mod in care lucrurile se pot îmbunătăţi. Pentru noi au fost doar 3 luni, însă sunt mii de elevi care suportă aceste lucruri 2 ani...'', a mărturisit agenta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.