Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL cu Tudor Chirilă: S-a certat cu doi prezentatori de la Antene / VIDEO

tudor chirila

Tudor Chirilă se implică în scandalul momentului legat de piesa celor de la Taxi. Artistul a publicat pe contul personal de Facebook o precizare cu privire la motivul pentru care a ales să nu-şi exprime opinia faţă de piesa "Despre smerenie", a trupei Taxi.

"Am văzut că în tabloide s-au preluat răspunsurile pe care le-am dat câtorva fani cu privire la 'absența' mea din clipul trupei Taxi. Asta la o postare fără nicio legătură cu subiectul. Aceste răspunsuri punctuale au fost răstălmăcite și transformate prin manipulare într-o opinie (???) a mea vis-a-vis de piesa Taxi. Iată ce am (cu adevărat) de spus: 1) Nu mă interesează sub nicio formă dezbaterea stârnită de acest cântec și nici subiectul cântecului sau identificarea lui. 2) Nu obișnuiesc să comentez public creațiile colegilor mei de breaslă. 3) Cred că orice artist/om are un drept inalienabil la opinie", a explicat Tudor Chirilă pe reţeaua de socializare.

Citeşte şi: Dramă în televiziune: Un prezentator a încetat din viață / FOTO

"În altă ordine de idei am să vă povestesc pe scurt un episod de la un concert pe care l-am susținut anul trecut la Baia Mare. Eram pe scenă în fața câtorva mii de oameni. Și le-am spus oamenilor că nu înțeleg cum în ținutul bisericilor de lemn a fost posibilă inițierea unei construcții grotești cum este Catedrala Episcopală Sfânta Treime din Baia Mare. Le-am spus oamenilor că este o perspectivă urâtă când intri în oraș și le-am mai spus că s-ar fi putut investi banii mai înțelept, într-un spital sau în școli, pentru că, slavă Domnului, Maramureșul are multele și superbele lui biserici de lemn. Publicul a aplaudat. După ce am coborât de pe scenă, prezentatorii Buzdugan și Morar au urcat și m-au atacat îndemnând publicul să mă apostrofeze strigându-mi "rușine" sau că este inadmisibil să "mă iau" de catedrala orașului sau sugerând, pur și simplu că sunt anticreștin. Am presupus că a fost o "comandă" venită de la organizare. Mă rog, dacă nu a fost așa, mi se pare și mai grav", a povestit el.

"Ideea este că mi-am exercitat un drept la opinie după care doi colegi de breaslă au ales să mă "pună la punct" și să cheme și publicul băimărean (Morar e din Baia Mare) să facă asta. Mai mult, au încercat să inducă ideea penibilă că detest, de fapt, orașul Baia Mare. L-am sunat pe Morar să lămurim problema, nu a răspuns. I-am trimis apoi un sms, dar nici atunci nu mi-a răspuns. Mi s-a părut trist că nu am fost în stare (doi oameni care lucrează și în media) să nu putem să comunicăm bărăbătește și să tranșăm subiectul.

Citește și: Marian Munteanu: Am plâns în închisoare

De ce am scris acum despre acest episod și nu atunci? În strânsă legătură cu punctul 3 de mai sus. Pentru că acum, mai mult decât oricând, simt că societatea noastră începe să aibă probleme cu respectul unui drept elementar, pe care fiecare dintre noi ni-l dorim, la rândul nostru, respectat, dar foarte puțini alegem să îl respectăm celorlalți", a mai spus Tudor Chirilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.