Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL de amploare: Campionatul Mondial din 2018 ar putea fi anulat

mondial fotbal

Campionatul Mondial de Fotbal din 2018 ar putea să nu mai fie organizat sau să fie văduvit de prezenţa echipelor europene. Preşedintele Federaţiei engleze de Fotbal, Greg Dyke, a anunţat vineri că naţionalele de fotbal din Europa ar putea boicota în grup Campionatul Mondial organizat de Rusia.

Vezi şi: Oficiali din lumea fotbalului, arestati

Naţionalele europene, grupate sub umbrela UEFA, ar putea recurge la acest gest extrem dacă Sepp Blatter rămâne şeful FIFA, în ciuda scandalului uriaş de corupţie în care este implicată federaţia internaţională, transmite publicaţia britanică The Guardian, citată de HotNews.ro.

Mai multe federaţii europene acuză FIFA că a acordat Rusiei dreptul de găzdui CM 2018 după ce mai mulţi oficiali ar fi fost mituiţi. Aceleaşi acuzaţii se referă şi la acordarea către Qatar a CM 2022. După arestarea unor oficiali FIFA, Vladimir Putin a avut o reacţie extrem de critică la adresa SUA, ţară în care desfăşoară ancheta.

Vineri au loc alegeri la FIFA, unde Sepp Blatter candidează pentru al cincilea mandat consecutiv. El este concurat de prinţul iordanian Ali bin al-Hussein, sprijinit de cele mai multe federaţii europene pentru agenda sa reformistă.

Vezi şi: Scandalul arestărilor de la FIFA ia amploare

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.